Ervaren gastouder uit Drachten, De Drait, De Trisken, heeft plek!

Betrokken en ervaren gastouder uit Drachten heeft plek


Enthousiaste en ervaren gastouder
Gastouderopvang in de Drait, te  Drachten
Opleiding: HBO-v en EHBO
Ervaring: Ik werk momenteel ruim 13 jaar als gastouder
Werkdagen: graag mailen voor actuele beschikbaarheid en ruimte
Wijken: Drachten omgeving de Drait, de Trisken, Drachtservaart, Park Suyderwijck, Himsterhout.


Dag ouders,

Mijn naam is Ellen, ik ben 46 jaar, getrouwd en moeder van 4 zonen.

Ik werk al ruim 13 jaar als gastouder en nog steeds met heel veel plezier. Het zien opgroeien en ontwikkelen van kinderen vind ik elke keer weer mooi om te zien gebeuren en daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen en durven zijn. Juist dan kunnen ze ontwikkelen en groeien.
Leren door te spelen en ervaren vind ik hierbij erg belangrijk.
Ik ben veel buiten met de kinderen.
Ik heb een redelijke vaste structuur in de dag, dit geeft de kinderen rust en veiligheid, maar we kunnen hier in afwijken als er andere gebeurtenissen zijn. Ook daar leren kinderen weer van.

Dus zoekt u een fijn plekje voor uw kinderen in Drachten? Of wil je meer weten, kennismaken kan altijd. Neem contact op met Gastouderservice Mamaloe om een vrijblijvend kennismaking te plannen.

Groetjes Ellen

 

# Gastouder Drachten, Kinderopvang aan huis in Drachten. Gastouderopvang Drachten. Opvang aan huis in Drachten gezocht, Ervaren gastouder uit Drachten beschikbaar. Gastouder gezocht in  Drachten omgeving de Drait, de Trisken, Drachtservaart, Park Suyderwijck, Himsterhout.

 

Neem contact op