Gastouder (gezin) in Drachten omgeving de Trisken gezocht?

Ervaren oppas, gastouder biedt zich aan voor gezinnen uit de omgeving van Drachten, de Drait

Gastouder beschikbaar in Drachten omgeving de Drait/de Trisken/ Himsterhout/ Drachstervaart
Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag
Openingstijden zijn breed en flexibel. Avond en weekendopvang is ook mogelijk.
Opleiding: MBO, EHBO gericht op kinderen, diverse certificaten gericht op het jonge kind
Werkervaring: 13 jaar
Wijken: de Trisken, Himsterhout, de Drait en het Morrapark, Park Suyderwijk en omgeving,

Dag papa's,mama's, heiten en memmen,

Mijn naam is Greta, ik ben een spontane en enthousiaste gastouder in Drachten. Ik woon in de wijk de Trisken. Ik ben 36 jaar en woon in een eengezinswoning. Wij hebben geen huisdieren.

Werken met en zorgen voor kinderen vind ik fantastisch! Vooral om hun ontwikkeling te volgen en de kinderen te ondersteunen vind ik een uitdaging. Voorheen heb ik bij de vraagouder aan huis gewerkt en ben ik overblijf juf van diverse groepen geweest. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan. Ik heb een speciale opleiding gedaan voor gastouder en ben zelf moeder. Dit lijkt me een goede basis om met kinderen te werken. Ook heb ik een pedagogisch diploma.  Tevens ben ik in bezit van een EHBO diploma en VOG(verklaring omtrent gedrag).Begin 2005 ben ik mijn eigen opvang aan huis gestart voor kinderen in de leeftijd van 0-12.

Mocht u interesse hebben, dan hoor ik het graag! U kunt contact op nemen met Gastouder en Nannyservice Mamaloe, te Drachten. 

Of kom geheel vrijblijvend een kijkje nemen bij ons!

Hartelijke groet, Greta

# gastouder Drachten, oppas gezocht in Drachten, Gastouderopvang Drachten, Gastouder de Drait, Gastouder de Trisken, Gastouder Himsterhout, Gastouder Drachstervaart, Kinderopvang Drachten, Oppas in huiselijke sfeer Drachten.

Neem contact op