Gastouder (gezin) in Drachten de Venen

Ervaren en professionele gastouder uit Drachten heeft plek voor kinderen in haar kinderopvang


Kleinschalige kinderopvang (gezin) in Drachten de Venen
Beschikbaar: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 7 en 19 uur 
Opleiding: HBO
Werkervaring: >12 jaar
Woont centaal in de Venen (nabij: de Wiken, de Singels, de Bouwen)

Hallo, ik ben Feikje moeder van 3 jonge kinderen en sinds januari 2013 enthousiast, betrokken, professioneel, ondernemend Gastouder. Zo bied ik naast kwalitatief goede kindgerichte opvang ook voorschoolse educatie, thema gerichte activiteiten, thema uitjes, gezinsuitjes, ouder-kind workshops, thema ouderavonden, kindgesprek ouderavonden, een maandelijkse thema krant met alle nieuwtjes en ouderbetrokkenheid staat in hoog vaandel. Verder is er een besloten foto pagina waar voor de ouders fotoverslagjes van de kinderen op gepost worden, zo kunt u mee genieten van de sfeer tijdens de opvang en samen met uw kind de dag thuis nog even doornemen.

In mijn kleinschalige kinderopvang van draag ik het beste van 2 werelden uit: * de kleinschalige, betrokken, kindgerichte, huiselijke sfeer van de Gastouderopvang én *de professionaliteit en kwaliteit van een Kinderdagverblijf.

Op dit moment zijn er een paar kindplekken vrij, dus ik kom graag met u in contact. U en uw kind(eren) zijn van harte welkom om tijdens een kopje koffie/thee sfeer te komen proeven en kennis te komen maken. Wie weet tot gauw!

Voor meer informatie over kosten, kennismaken of mijn werk kunt u contact opnemen met Gastouderservice Mamaloe, te Drachten.

Hartelijke groet, Feikje
Gastouder in Drachten, de Venen

Neem contact op