Gastouder / oppas in Drachten, de Wiken

Ervaren gastouder in Drachten, wijk de Wiken.


Gastouder uit Drachten heeft plek.
Beschikbaar: diverse dagen in overleg
Opleiding: MBO, SPW Kinderopvang, certificaat EHBO voor kinderen
Werkervaring: 4 Jaar als pedagogische medewerker gewerkt in een kinderopvang in Drachten.
Gastouder werkt in Drachten, wijk de Wiken. (omgeving Noord-Oost, de Bouwen, de Venen)
Voor kinderen: 0-12 jaar

Mijn Naam is Emine, ik ben 30 jaar en woon in Drachten, de Wiken.
In 2008 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Sociaal- Pedagogische Medewerker Kinderopvang niveau 3. Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens BPV. Mijn stages heb ik gedaan bij een kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang
Na het afronden van mijn opleiding ben ik gaan werken binnen de kinderopvang Ik heb hier ervaring opgedaan met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en tussendoor invalwerk gedaan voor de buitenschoolse opvang. Daarnaast ben ik bekend met het volgen van de ontwikkelingsfasen van de kinderen en het opstellen van verslagen voor ouders.

Tijdens mijn werkervaring bij de kinderopvang heb ik een aantal cursussen gevolgd zoals, EHBO voor kinderen, Communicatie training ( Effectief communiceren met ouders), Triple P cursus (Positief opvoeden) en werkbegeleiders training.

Al van jongs af aan wist ik dat ik graag met kinderen wilde gaan werken. Na jaren is dat gevoel nog steeds niet verandert. Werken met kinderen is voor mij: spelen, zingen, dansen, boekjes voorlezen en creatief bezig zijn. Hier beschik ik allemaal over, zodat ik de kinderen kan vermaken.
Het is vooral leuk om met kinderen te werken, omdat je dan een deel uit maakt van de ontwikkeling van het kind. Zo zie je de kinderen groeien in alle ontwikkelingsfasen.

Mijn echtgenoot en ik wonen in de wijk De Wiken in Drachten. We beschikken over een ruim (hoek)huis met een groot tuin waar uw kind heerlijk kan spelen. Ook zijn er genoeg aparte slaapplaatsen voor de kinderen die nog een slaapje nodig hebben. Ik ben een lieve en zorgzame gastouder. Ik kijk naar de behoeften van uw kind, wat uw kind nodig heeft. Ik vind het belangrijk dat de kinderen, maar ook de ouders zich op hun gemak voelen. En dat de ouders met een tevreden gevoel hun kind bij mij laten. Ik ben in het bezit van een rijbewijs, dus kan overal makkelijk komen.

Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten? Ben u op zoek naar een gastouder in Drachten? Dan hoor ik het graag van u!

Neem contact op met Mamaloe, te Drachten. En kom gerust langs om een kijkje te nemen.

Hartelijke groet, Emine

Neem contact op