Ervaren gastouder gezocht in Drachten?

Zoek u kinderopvang in huiselijke sfeer in Drachten, de Wiken?


Gastouder uit Drachten, de Wiken heeft plek
Opleiding: MBO en EHBO
Ervaring: ja, 8 jaar
Woont/werkt in omgeving van de Wiken Drachten. nabij de Bouwen, de Venen, het centrum.
Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag, flexibiliteit is geen probleem


Beste ouders,

Mijn naam is Lia. Ik ben een zorgzame, consequente en lieve gastouder in Drachten. Ik heb al vele jaren ervaring en vang dagelijks kinderen op in verschillende leeftijden tot 4 jaar. Ik doe het werk met ontzettend veel enthousiasme en plezier! Ik sta ingeschreven als erkend gastouder waardoor je in aanmerking kunt komen voor kinderopvang toeslag.

Over mijzelf als gastouder: Er zijn regels in huis en ook zorg ik voor een zekere regelmaat. Maar binnen dit alles kan er ook van alles. Het is bij ons meestal een soort van "gezellige creatieve boel", maar de rustpunten zijn minstens zo belangrijk! Ik vind het vooral belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zich te kunnen ontplooien en dat ze mogen en kunnen ontdekken in hun eigen tempo. En hiervoor de ruimte krijgen.

Op dit moment is er alle dagen plek. En op alle dagen zijn er ook andere kindjes. Als je geen probleem hebt met katjes en een cavia dan hoor ik graag van jullie :-)

Ps Ik heb een ecolamp permanent aan staan die de lucht zuivert. Hierdoor hoeft een lichte allergie geen probleem te zijn.

 Ook heb ik een speciaal matras voor de allerkleinste om elk risico te minimaliseren.

Er komen kindjes uit de volgende wijken: De Wiken / De Venen/ De Bouwen/ Het Centrum. Natuurlijk zijn er ook kinderen welkom uit andere wijken/plaatsen. Kom gezellig spelen!

WIlt u vrijblijvend een kijkje komen nemen? Of een kennismaking plannen? Neem dan contact op met Gastouderservice Mamaloe, te Drachten.

Ik hoop van u te horen!

Hartelijke groeten, Lia

 

# Gastouder Drachten, Ervaren Gastouder de Wiken, Kinderopvang aan huis Drachten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Neem contact op