Gastouder / oppas in Drachten, De Wiken

Lieve betrokken gastouder Drachten omgeving De Wiken / Venen/ Noord-Oost?


Lieve ervaren gastouder uit Drachten heeft weer plekjes vrij.

Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag
Opleiding: MBO, EHBO certificaat
Werkervaring: 12 > jaar
Wijken: de Wiken, de Knobben, Centrum, de Venen, Noord-Oost
Referentie zijn beschikbaar: Jannie staat bij ons bekend als een hele geduldige, lieve en betrokken gastouder.

Dag papa's, mama's, heiten en memmen,

Mijn naam is Jannie, ik ben 40 jaar en heb samen met mijn man 3 kinderen. (boven de 12). Ik werk met veel plezier als gastouder in de Wiken! Ons huis is geheel aangepast voor kinderen van 0 t/m 4jr. Broertjes of zusjes van de kinderen die overdag komen, vang ik ook met veel plezier na-schools op.

Ik sta als gastouder geregistreerd bij de gemeente en ben door de GGD goed gekeurd. Wij wonen in een kindvriendelijke buurt met een speeltuin voor het huis, hier zijn we vaak even te vinden. Bij ons in huis heerst een gemoedelijke en huislijke sfeer. Ik vind het heerlijk om met de aller kleinsten lekker te gaan wandelen en met de oudere kinderen spelletjes te doen of lekker bij de tafel te knutselen.

Verder heb ik ruime openingstijden en ben ik beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De dagen en tijden kunnen flexibel worden ingedeeld. Zoekt u een ervaren en gedulige gastouder met meerder kindjes in de opvang? Woont o werkt u zelf in Drachten omgeving De Wiken / Venen/ Noord-Oost? Neem dan contact op met Gastouderservice Mamaloe te Drachten en kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Ik hoor graag van u!

Hartelijke groeten, Jannie
Gastouder, de Wiken, te Drachten

Neem contact op