Gastouder gezocht in Drachten, de Folgeren?

Gastouder in Drachten, De Folgeren heeft plek voor kinderen in haar opvang aan huis


Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag, weekenden en avonden in overleg
Voor: daopvang, flexibele gastouderopvang, naschoolse opvang en voorschoolse opvang
Ruime openingstijden
Opleiding : MBO niveau 4 + EHBO certificaat
Werkervaring : 8 jaar
Rijbewijs + auto: ja + verzekering en zitjes
Wijk: Drachten, de Folgeren. (nabij Swetten, Burmaniapark, Fennapark, Vrijburgh)

Dag ouder(s),

Mijn naam is Judith, ik ben een jonge meid van 27 jaar. Ik vind het heel gezellig om te mogen werken met de kinderen en ze in ons huis te mogen opvangen.

Werken met kinderen vind ik fantastisch! Hun kijk op de wereld en de ontdekkingsreis die ze maken om zich de dingen van de wereld eigen te maken vind ik geweldig! Des te mooier is het om deel uit te maken van zo’n reis door een kind erbij te ondersteunen, ze handvaten te geven om op te groeien tot weerbare, zelfstandige en evenwichtige kinderen. Natuurlijk staat centraal dat de kindjes bij mij een aangename tijd hebben. Dat ze liefde, warmte en geborgenheid ervaren en de ruimte krijgen om te spelen en te leren.

Tijdens de opvang probeer ik zoveel mogelijk structuur te beiden door op vaste momenten fruit te eten, te lunchen, te slapen, buiten te spelen etc. Hierdoor is het voor de kinderen voorspelbaar en dit vinden ze vaak fijn. Natuurlijk is hierin wel ruimte voor creatieve uitspattingen :) We puzzelen, kleuren, kleien, knustelen, construeren, bouwen, wandelen, lezen en nog veel meer.

Ik heb ervaring met baby's, peuters, kleuters en oudere kids. (0-12jaar)

Bent u op zoek naar een gastouder in Drachten die geduldig en liefdevol omgaat me uw kind? Misschien kan ik wat voor u betekenen.

Ik zou zeggen kom, geheel vrijblijvend, eens een kijkje nemen! Neem gerust contact op met Gastouderservice Mamaloe te Drachten en graag tot ziens!

 

Mvg Judith

Neem contact op