Ervaren gastouder heeft plek!

Ervaren en betrokken oppas, gastouder beschikbaar nabij de stationsweg in Drachten


Gastouder uit Drachten
Wijk: Noord-Oost, Folgeren, Swetten, Centrum en omgeving
Diploma: MBO en EHBO gericht op kinderen

 

Dag ouders,

 

Mijn naam is Rieke, 47 jaar, moeder van 3 volwassen kinderen waarvan mijn zoon van 19 nog thuis woont. Mijn 2 dochters zijn getrouwd en hebben zelf kinderen waardoor ik een trotse oma van 4 jongens ben.

Ik heb jaren als kindercoach gewerkt nadat ik de opleiding kinder psychologie heb gedaan. Door omstandigheden ben ik 10 jaar geleden aan de slag gegaan als gastouder en het thuis werken bevalt mij prima.  Het werken met kinderen geeft mijn voldoening en het mooiste is dat ik er elke dag weer van leer. De puurheid en openheid van een kind doet je vaak beseffen dat de kleinste dingen de mooiste dingen zijn. 

In de wetenschap dat ik op de grootste schat van de ouders mag passen, doe ik dit dan ook met alle veiligheid, structuur maar vooral met alle liefde. De afspraken die ik met de ouders maak tellen zwaar en zal ik zo veel mogelijk nastreven. Bij bijzonderheden ben ik bereid mee te buigen in het belang van het kind.

Ik heb mijn opvang " Riekes Rupsjes" genoemd omdat ik geloof dat elke kind een rupsje is die zal uitgroeien tot een mooie vlinder. Mijn doel is om in dit proces langs de zijlijn te staan en het kind bij deze tocht zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Liefde en flexibiliteit staan voorop in mijn opvang.

 

Daarom zeg ik altijd...Gastouder ben je niet maar voel je.

 

Ik bied ook weekend en nachtopvang aan, omdat bij sommige ouders de werktijden niet alleen uit kantoortijden bestaan. Uiteraard is dit in goed overleg.

Ik woon in de wijk noord-oost, heb een ruime woonkamer, voldoende educatief en gezellig speelgoed en een grote tuin. We hebben geregeld thema's, dan is het knutselen geblazen. Ik werk samen met vrijwilligsters met V.O.G en stagiaires met V.O.G. Hierdoor kunnen we nog meer leuke activiteiten ondernemen. 

 

Interesse? Neem contact op met Gastouderservice Mamaloe te Drachten. Ze brengen ons graag in contact!

 

Groetjes Rieke

 

# Gastouder Drachten, Gastouderopvang Drachten, Kinderpvang aan huis Drachten, gastouder wijk Noord-Oost, Folgeren, Swetten, Centrum.

Neem contact op