Gastouder (gezin) in Hoogkerk

Ervaren gastouder biedt zich aan voor professionele opvang in haar eigen huis.


Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag
Opleiding: SPW 4 
Werkervaring: 6 jaar
Werkt in: Hoogkerk, Groningen-Zuid, Groningen-midden.
Voor: kinderen van 0-12

Mijn naam is Sascha. Ik ben 28 jaar en woon in Hoogkerk. Werken met kinderen is mijn grote passie. Kinderen zijn spontaan en ik vind met name de interactie met kinderen erg leuk. Ik ben een aantal jren geleden begonnen met gastouderopvang bij mij thuis in Groningen, Hoogkerk. Het is goed te bereiken vanaf de A7. Hiervoor heb ik een aantal jaren als gastouder aan huis gewerkt bij de ouders thuis. Dit is eventueel ook nog een optie voor een aantal dagen per week. (in overleg)

Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen individueel de aandacht krijgen die ze nodig hebben hoe oud ze ook zijn. Gezellig aan tafel een broodje eten, koffie drinken een babbeltje maken, voorlezen uit voorleesboeken vind ik geweldig om met de kinderen te doen. Even een frisse neus halen als het weer dat toelaat vind ik ook erg belangrijk. Even naar de winkel of gezellig naar een park of speeltuin en lekker met de kinderen bezig zijn. Ik vind het hierbij wel belangrijk dat de kinderen dingen doen die ze zelf leuk vinden en er zelf ook instemming in mogen hebben. Grenzen aangeven bij kinderen is hierbij wel belangrijk. Kinderen mogen veel van mij, maar als het te ver gaat dan mogen ze ook de consequenties ervan weten. Tenslotte is de veiligheid en het plezier bij de kinderen het belangrijkste wat er is. Zeker als ze klein zijn en nog niet overal de gevaren van weten.

Ik ben zelf een vlotte, ondernemende en vooral sociale meid die erg graag een praatje maakt. Dit kan met de kinderen, maar met de ouders is dit net zo belangrijk. Als er dingen zijn die me opvallen bij de kinderen of er is 1 niet lekker is het overleg met de ouders zeer gewenst. Een goed en open contact met de ouders is tenslotte de kern van het werk. De kinderen is waar het omdraait.

Daarnaast ben  erg flexibel en als het zo uitkomt dat de kinderen een keertje wat langer moet blijven in verband met het werk vind ik dit geen probleem.

Heeft u belangstelling om ouders te bellen waarvoor ik al eens gewerkt heb, dan is dat altijd mogelijk op aanvraag.Ik hoop u zo een goed beeld te hebben gegeven over wie ik ben, en hoop snel een keertje kennis te maken met u en de kinderen.

Hartelijke groet, Sascha
Gastouder voor gezinnen uit de omgeving Groningen/ Hoogkerk

 

Neem contact op