Gastouder / oppas in Roden heeft nog plek!

Ervaren gastouder biedt zich aan voor gezinnen uit de omgeving Groningen


Gastouder (gezin) in Roden (Groningen)
Beschikbaar: maandag tot en met donderdag van 7.00- 18.00 uur
Opleiding: MBO en EHBO gericht op kinderen
Werkervaring: 5 jaar
Omgeving: Roden, Groningen, Leek
Voor: 0-12 (ook buitenschoolse opvang in Groningen)

Dag ouders,

Mijn naam is Maria, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Wij wonen met zn allen met veel plezier in Roden. (Groningen)

Ik ben begin 2012 gastouder geworden. Tijdens mijn opleiding heb ik veel met kinderen gewerkt, vooral in de kinderopvang. Ik vond het heerlijk om met de kinderen te werken. Alleen op een kinderdagverblijf is het erg massaal, veel kindjes en weinig begeleiding. Ik vind het heerlijk om met een paar kindjes heerlijk te knutselen, zodat je goed je aandacht kan delen. Ook vind ik het leuk om met een kindje te puzzelen, lezen of gewoon samen wat bouwen.
Vind het belangrijk dat kinderen zich bij mij en mijn gezin op hun gemak voelen en ze het zien als hun 2e huis. Ben erg flexibel in de werktijden/dagen. Woon vlak bij CBS de Hoeksteen (gaat mijn dochter ook heen) en de openbare Dalton school de Valkhof. Kan dus erg makkelijk kinderen van en naar die scholen brengen.  Mijn zoon gaat naar de peuterspeelzaal de kleine vlieger, ook daar kan ik makkelijk komen en is het dus ook geen probleem om uw kind daar heen te brengen of op te halen.
Verder ben ik erg creatief, behulpzaam, flexibel, ben graag aan het knutselen, hou de seizoenen in de gaten ivm met het versieren van onze speelkamer. Vier de verjaardagen van de kinderen, doe aan sinterklaas. We hebben een speeltuin in de buurt waar ik regelmatig heen ga. Hou rekening met de wensen van het kind en zijn/haar ouders.

Interesse? Dan kunt u contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe. Zij regelen graag een vrijblijvende kennismaking.

Hartelijke groet, Maria


 

Neem contact op