Gastouder gezocht in Heerenveen?

Gastouder voor gezinnen uit de omgeving van Luxwoude, Heerenveen


Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag
Opleiding: MBO
Werkervaring: 5 jaar
Werkzaam in Heerenveen, (nabij Luxwoude, gorredijk, tjalleberd, tijnje, gersloot etc)

Dag ouders,

Ik ben een zorgzame gastouder en woon samen met mijn man en twee kinderen in Heerenveen, Skoaterwald. We hebben een mooie ruime tuin met veel speelruimte en speeltoestellen oa trampoline, glijbaan, schommel, hobbelpaard, klimnet , kinderhuisje. Ook hebben we wat leuke kleine dieren bijvoorbeeld kippen, konijnen, geit, hondjes en twee lieve poezen. Ze zijn allemaal zeer lief en gewend aan kinderen, maar de kinderen kunnen er alleen bij komen samen met mij of een andere volwassene.

In huis kunnen de kinderen heerlijk spelen. We hebben ook een aparte speelkamer, met verschillend leuk en leerzaam speelgoed. Verder vind ik het fijn, vooral met mooi weer, om zo veel mogelijk buiten te zijn en van het weer te genieten. Ik vind het ook heerlijk om leuke dingen te organiseren voor de kids. Een keer een speurtocht, spelletjes buiten of paareitjes zoeken bijvoorbeeld.

Ik vind het ontzettend leuk en verantwoordelijk werk met de kinderen in verschillende leeftijden. Ik geniet ervan om ze liefde en aandacht te geven. Wie weet kan ik wat voor u en u kinderen betekenen! 

Interesse? Neem contact op met Mamaloe.
Hartelijke groet en wie weet tot ziens!

Neem contact op