Gastouder (gezin) in Leeuwarden, nabij centrum

Gastouder gezocht in Leeuwarden omgeving Centrum, Vosseburcht en Koningin Wilhelminaschool?


Lieve en ervaren gastouder in het centrum van Leeuwarden heeft plek!
Beschikbaar: maandag t/m vrijdag van 7.00-19.00 uur, met uitzondering van de woensdag.
Voor: kinderen van 0-12 jaar (zowel dagopvang, voorschoolse opvang en naschoolse-opvang)
Ervaring: ruim 7 jaar
Gastouder werkt in: Leeuwarden (nabij centrum) Haalt/brengt ook kinderen van Vosseburcht en Koningin Wilhelminaschool te Leeuwarden. (omgeving fonteinstraat)

Hallo allemaal,

Ik ben Mirjam en ben 44 jaar, moeder van 2 meiden en getrouwd. Ik heb ruim 7 jaar ervaring als gastouder in Leeuwarden. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar. Dus zowel dagopvang als voor- en naschoolse opvang. Ik vind het belangrijk dat er meerdere kinderen uit een gezin samen in de opvang kunnen spelen en leren. Dat geeft ze een bepaald verantwoordelijkheidsgevoel en zelfredzaamheid. Gastouderopvang biedt een kleinschalige en huiselijke sfeer en is flexibel.
Er is momenteel weer volop plek voor alle leeftijden. Voor alle leeftijden zijn er volop speelmogelijkheden en speelgoed. Daarnaast is er een box, bedjes, tweelingkinderwagen etc.
Mijn openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7.00-19.00 uur, met uitzondering van de woensdag.  Andere tijden zijn in overleg mogelijk. Ook ben ik beschikbaar voor noodopvang en opvang gedurende vakanties.

Mijn kinderopvang voldoet aan alle eisen Wet Kinderopvang. Tevens volg ik het VVE-programma Kiki, dit programma is ontwikkeld voor de gastouderopvang.

De wijk waarin de opvang zich heeft gevestigd (nabij het centrum van Leeuwarden) en waar wij wonen heeft 2 basisscholen, een speeltuin, een park en is makkelijk bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer.

Wie weet, tot gauw!

Neem contact op