Gastouder (gezin) in Leeuwarden, wijk Aldlan


Gastouder in Leeuwarden
Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag
Opleiding: MBO SPW
Werkervaring: 8 jaar
Tijden: 06.30 tot 18.30
Voor: kinderen van 0 tm 4 jaar
Wijk: Aldlan (en omliggende wijken)

Hallo kindjes en ouders

Mijn naam is Kim en ik ben 30 jaar, naast de zorg voor mijn eigen kinderen, vang ik iedere werkdag kinderen op van 0 tot 4 jaar. Ik ben nu 3 jaar getrouwd met en woon in Leeuwarden (wijk aldlan).

Op dit moment is er op alle dagen van de week weer plaats voor een kindje van 0 t/m 4 jaar. Babybedjes, box, wandelwagen en heel veel speelgoed is aanwezig . In huis en in de kindvriendelijke tuin hebben de kinderen veel ruimte en gelegenheid om te spelen, te kleuren, boekjes te lezen of samen muziek te maken. Vlak voor huis hebben we een plein met glijbaan, schommel, wipwap, tuimelrekken, tafeltennistafel en bankjes. Op alle dagen zijn er speelkameraadjes in de leeftijd van 0 tot c.q. 8 jaar aanwezig.

De opvang is mogelijk tussen 06.30 en 18.30. Kindjes die overdag moeten slapen, krijgen hiertoe de gelegenheid in een "eigen" slaapruimte. De opvangtijden zijn bespreekbaar, in overleg is heel veel mogelijk. Dit alles gebeurt kleinschalig, maximaal 6 kinderen tegelijk. Ik heb al vele jaren ervaring in de kinderopvang, en doe dit nog altijd met erg veel plezier!

Neem contact op