Gastouder (gezin) in Sneek, wijk de Domp, heeft plek voor nieuwe speelvriendjes!

U zoekt een ervaren gastouder, oppas in huiselijke sfeer in Sneek, de Domp?


Gastouder uit Sneek heeft plek.
Wijk; de Domp en omliggende wijken
Beschikbaar: maandag tot en met donderdag
Opleiding: Gediplomeerd Gastouder (MBO) inclusief EHBO voor Kinderen
Werkervaring: 23 jaar
Voor: kinderen van 0-4 jaar

Dag ouders,

Mijn naam is Tiny, ik ben gastouder in Sneek. Ik ben 61 jaar en woon samen met mijn man en één inwonende dochter in een ruime woning aan de Gudsekop te Sneek, in wijk De Domp. Ik ben moeder van 4 kinderen en oma van 4 kleinkinderen.

Sinds mei 2010 ben ik gediplomeerd gastouder en ik heb 23 jaar ervaring. Ik voldoe aan alle wettelijke eisen en sta ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Ons huis is op 6 juli 2017 goedgekeurd door de inspectie van de GGD.

Ik behandel jullie kind met liefde en respect en wil ze veiligheid en geborgenheid bieden. Structuur en hygiëne vind ik belangrijk. Jullie kind mag zichzelf zijn en in zijn/haar eigen tempo ontwikkelen. Ik heb een afgesloten ruimte achter huis waar jullie kind veilig kan spelen en als we door de tuindeur gaan, komen we in een mooi speeltuintje. (zie foto)

Op dit moment vang ik één baby van 5 maanden flexibel op. Er komt op termijn nog een jongetje van ruim 1 jaar bij op de donderdag. Ook heb ik 7 november 2017 een koppelingsgesprek voor twee broertjes van 3 en 1 jaar.

Ik vang kinderen bij mij thuis op in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. Op dit moment heb ik ruimte van maandag tot donderdag van 7:30 uur tot 18:00 uur. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem voor eem vrijblijvende kennismaking met een gastouder uit Sneek, de Domp, contact op met Gastouderservice Mamaloe.

Met vriendelijke groet,

Tiny


 

Neem contact op