Ervaren oppas gezocht voor thuis opvang in Sneek, Lemmerweg?

Gastouder in Sneek heeft plek!


Opleiding: MBO
Werkt in: Sneek
Ervaring: ja
EHBO: ja

Hallo 
Mijn naam is Monique, ik woon sinds een jaar samen met mijn vriend en 2 zoons (’99 en ’05) in Sneek. Ik woon hier met veel plezier.

Ik kom uit Workum, waar ik meer dan 12 jaar gastouder ben geweest. Ook een aantal jaren was ik zelfstandig gastouder. Ik ving kinderen op tussen 0-12 jaar en heb ook veel ervaring met kinderen met Autisme, ADHD, hoogbegaafdheid en kinderen van speciaal onderwijs.

Met veel plezier ontving ik de kinderen iedere dag. Met pijn in mijn hart moest ik afscheid van ze nemen toen we gingen verhuizen. 

Nu wil ik hier graag kinderen een fijn, warm en veilig ‘tweede huis’ geven

Eerlijkheid en openheid naar en van ouders vind ik heel belangrijk. Voor de kinderen vind ik het belangrijk dat ze zich veilig voelen bij mij en met veel plezier naar mij toe gaan.

Verder vind ik zelfredzaamheid, zelf ontplooiing en samenwerken heel belangrijk. Ieder op zijn eigen niveau, met natuurlijk wel wat uitdaging.

Ik vind het enorm leuk met kinderen te knutselen, spelen of een spelletje te doen. Maar ook samen dingen onderzoeken en uitvinden vind ik erg leuk. Ook heerlijk samen op de bank chillend tv kijken kan heel fijn zijn! En buiten spelen is ook erg fijn. Ik heb een afgesloten tuin, dus kinderen kunnen nergens naartoe en ongestoord buiten spelen. Ook is het mogelijk samen naar de speeltuin vlak bij huis te gaan.

Er is voldoende speelgoed en knutsel materiaal. Dus kinderen kunnen zich echt lekker vermaken. 

Neem contact op