Gastouder/ oppas aan huis in Assen en omgeving

Nanny gezocht in Assen, Appelscha, Dwingeloo?


Ervaren gastouder aan huis voor de omgeving Assen, Appelscha, Dwingeloo.
Beschikbaar: In overleg een aantal dagen. Ook avonden en weekenden beschikbaar
Opleiding: MBO Onderwijsassistent
Werkervaring: Sinds januari 2011 werkzaam in de kinderopvang  0-12 jaar, als nanny, gastouder aan huis
Nanny is werkzaam in Assen, Appelscha, Dwingeloo en omgeving.


Beste ouders,

Mijn naam is Maaike, een enthousiaste jonge vrouw van 24 jaar. Samen met mijn vriend en hond woon ik in Oosterwolde.(nabij Assen, Appelscha, Dwingeloo)

In 2010 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent. Een geweldig beroep, maar niet het vak waar ik genoeg voldoening uithaalde.
Aangezien ik dol op kinderen ben, ben ik toen opzoek gegaan naar een baan binnen de kinderopvang. Zo gezocht, zo gevonden! Een geweldige baan waar ik altijd met veel plezier heen ga.

Er is een gezin verhuis en nu heb ik wat meer vrije dagen en stel ik mij graag beschikbaar als nanny voor de dagen die ik nog vrij ben. Dit betekent dat ik uw kind(eren) bij u thuis opvang in hun eigen vertrouwde omgeving. Ik vind het erg belangrijk om een vertrouwensband met zowel u als uw kind op te bouwen zodat u met een gerust hart kunt gaan werken.
Verder vind ik het erg leuk om creatief met de kinderen bezig te zijn of er lekker op uit te gaan. Bijv. naar het bos of de speeltuin.
Ook wat huishoudelijke klusjes zijn natuurlijk geen probleem!

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag! Neem contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe, te Drachten, voor meer informatie of om een kennismaking te plannen.

Ik kom mij heel graag aan u en de kinderen voorstellen. Zo kunnen we direct kjiken of er een klik is.

Lieve groet, Maaike

Neem contact op