Ervaren gastouder / oppas aan huis gezocht?

Nanny, oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving Assen, Appelscha, Dwingeloo


Oppas aan huis omgeving Assen, Appelscha, Dwingeloo
Opleiding: HBO
Ervaring: ja
RIjbewijs/auto:
Werkveld: Assen, Appelscha, Dwingeloo en omgeving

Dag ouder(s),

Ik wil mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Françoise en ik woon in Dwingeloo.

Ik ben van beroep Kinderverpleegster/Kinderverzorgster. Op een gegeven moment nam mijn werkcarrière een andere wending en ik belandde in de kinderopvangbranche en sinds heel veel jaren werk ik als Pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Ik heb een bord vol ervaring met de doelgroepen 0 tot 13 jaar en ken veel aspecten van de wereld van het kind. Ik vind het omgaan met kinderen boeiend en leerzaam. Van kinderen word ik vrolijk en enthousiast. Zij kunnen veel van je leren maar je kunt ook veel van hen leren. Ook heb ik veel ervaring in het werk van Gastouder/Nanny aan huis.

Ik ben op zoek naar gezinnen die een betrouwbare, gemotiveerde, professionele, flexibele en gewoon TOP gastouder zoeken die in de afwezigheid van de ouders de verzorging en de begeleiding van hun kinderen op zich wil nemen. Ik ben in het bezit van een diploma op niveau MBO 4 Zorg en Welzijn. Naast mijn werk als Pedagogisch medewerkster heb ik mij opgeleid tot Video interactie begeleider ook beeldcoaching genoemd, dit op HBO niveau.  

Wat ik als gastouder belangrijk vind, is een goede afstemming met ouders wat betreft het omgaan met hun kinderen. Het maken van duidelijke afspraken over o.a. opvoeding, normen en waarden, geloof zijn van groot belang. Om als gezonde volwassene door het leven te gaan, heeft een kind o.a. liefde, structuur en stabiliteit nodig. Ook geborgenheid en emotionele veiligheid is voor een solide ontwikkeling onmisbaar. Met mijn warme persoonlijkheid en mijn vele kwaliteiten kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik als gastouder een kind dit allemaal kan bieden. Ook ben ik in mijn manier van werken creatief en weet altijd iets leuks te bedenken om kinderen te enthousiasmeren en te stimuleren. 

Interesse in een kennismaking? Neem contact op met Mamaloe!

Neem contact op