Gastouder/ oppas aan huis in Borger en omgeving

Nanny, oppas aan huis voor de omgeving Borger


Nanny, oppas aan huis voor de omgeving Borger 

Beschikbaar: maandag, dinsdag en/of donderdag vanaf 29-08
Opleiding: Sociaal Pedagogisch Werk, niveau 3
EHBO: ja
Werkervaring: 5 jaar kinderopvang en >2 jaar als gastouder (bij gezin thuis)
Rijbewijs: ja, in bezit van auto
Werkveld: Borger +20 kilometer

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Margit (38 jaar) en ik ben woonachtig in Borger samen met mijn man.
In 2009 ben ik in de kinderopvang gaan werken en dat werk beviel mij goed. Helaas kon ik daar niet blijven in verband met de crisis, dus ben ik op zoek gegaan naar ander werk. Wel wilde ik graag blijven werken met kinderen en zo ben ik gestart met het werk als gastouder bij het gezin in huis. Dit doe ik sinds februari 2014 en het bevalt mij prima. Door het wegvallen van een gezin ben ik op zoek naar een nieuw gezin voor na de zomervakantie.

Het contact met de kinderen vind ik erg leuk. Ik vind het belangrijk dat er een klik is (ook met de ouders uiteraard) met de kinderen en dat zij zich veilig voelen bij mij en zich geaccepteerd voelen.
Ik vind het leuk om dingen met de kinderen te ondernemen zoals kleien, kleuren, knutselen, naar buiten gaan, lezen, etcetera. Waar het kind behoefte aan heeft... en soms betekent dat het kind zelf te laten spelen en er gewoon te zijn!

Ik omschrijf mezelf als rustig, geduldig, enthousiast, liefdevol en gezellig en ik vind het leuk om te wandelen, achterop de motor te zitten met mijn man en te genieten van de leuke dingen.

Ik hoop dat ik kennis met u mag maken en dat we een fijne toekomst met elkaar tegemoet mogen gaan.

Groeten van Margit

Neem contact op