Oppas, gastouder aan huis beschikbaar per direct.

Nanny voor de omgeving: Leek, Assen, Roden, Veenhuizen, Eelde etc


Beschikbaar: de hele week
Opleiding: MBO 4
Certificaten:baby- en kinder-EHBO
Nanny beschikbaar voor de omgeving: Leek, Assen, Roden, Veenhuizen, Eelde etc
Werkervaring:Ik ben drie jaar werkzaam geweest op twee basisscholen als onderwijsassistent. Ook heb ik twee jaar, een dag in de week, voor de klas gestaan als juf van groep 1 en 2. Momenteel ben ik ook bij een ander gezin werkzaam als gastouder. (1 dag)
Werkgebied: tot +/- 50  km vanaf Assen
Doelgroep: 0 t/m 12 jaar
Vervoer:In bezit van rijbewijs en auto
Huishoudelijk werk: geen probleem

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Renske, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Assen. Ik ben drie jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Sinds een jaar werk ik niet meer in het onderwijs omdat ik een kans heb gekregen om meer te kunnen werken in een andere sector. Omdat het werken met kinderen mijn passie is ben ik dit heel erg gaan missen. Daarom ben ik weer begonnen met werken met kinderen, als nanny aan huis.

Ik vind het belangrijk dat uw kind in een veilige en liefdevolle omgeving opgroeit. Dit is een van de voornaamste redenen waarom ik het fijn vind om uw kind bij u thuis op te vangen. Daarnaast zal ik er zelf ook alles aan doen om uw kind een vertrouwd gevoel te geven waarbij zij zichzelf kunnen zijn, maar zich ook durven te ontplooien. Ik zal, als de situatie dit toelaat, activiteiten ondernemen met uw kind. Hierbij kunt u denken aan: een uitstapje naar het bos, de speeltuin, de kinderboerderij of thuis gezellig knutselen, koekjes bakken enz. Huishoudelijke taken zijn bespreekbaar.

Graag wil ik met u kennismaken in een persoonlijk gesprek. Ik kijk er dan ook naar uit om uw uitnodiging te mogen ontvangen om nader met elkaar kennis te mogen maken. Voor meer informatie of een kennismaking, kunt u contact opnemen met Mamaloe.

Ik vind het helemaal niet erg als u in het weekend een keer omhoog zit, of als het ’s avonds wat later wordt. Hier ben ik flexibel in.
Voor meer informatie hoor ik graag van u! Neem contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe!

Ik hoor heel graag van u!

Groetjes Renske

 

Neem contact op