Gastouder aan huis in Drogeham, Drachten, Buitenpost of Kollum

Oppas aan huis gezocht in Drogeham, Drachten, Surhuisterveen of omgeving?


Beschikbaarheid   : ma- za (avonden ook beschikbaar in overleg)
Opleiding : MBO Onderwijsassistent.
Rijbewijs/auto: ja
Huiswerkbegeleiding: ja
Werkervaring: Veel stage’s op scholen, en peuterspeelzalen en veel ervaring met kinderen met een beperking.
Omgeving:  Drogeham, Harkema, Drachten, Rottevalle, Kootstertille, Augustinusga.
 

Dag ouders,

Mijn naam is Lisette, ik ben 28 jaar oud en woon in Drogeham. Ik zou graag de opvang bieden bij de ouders thuis, zodat kinderne lekker in hun eigen vetrouwede omgeving kunnen blijven en speelvriendjes gewoon kunnen komen tijdens de opvang. Ook sport etc kan lekker doorgaan.

Wat ik leuk vind aan het werken met kinderen is dat ze spontaan zijn.Ook vind ik het intressant om te zien hoe de kinderen zich allemaal op hun eigen manier onwikkelen, en wil ze hier graag bij stimuleren en begeleiden. Ik ben geduldig, behulpzaam en een flexibel persoon. Zelf vind ik het leuk om activiteiten met de kinderen te doen zoals, een puzzel maken, boekje voorlezen, buiten spelen, knutselen,  maar ook bijvoorbeeld een wandeling te maken in het bos.

 Ik ben in het bezit van zowel een volwassen en kinder EHBO + AED. Verder beschik ik over een rijbewijs en eigen auto (inzittende verzekering) dus eventueel vervoer van en naar school of een uitje bijvoorbeeld is geen probleem.

Zoekt u een ervaren en spontane nanny aan huis? Dan kom ik graag met u en uw gezin in contact!

Met vriendelijke groet,

Lisette
Gastouder aan huis

# Gastouder aan huis Damwoude, Dorgegam, Kollum, # Nanny Buitenpost, Kollum # Kinderopvang in eigen huis Buitenpost, Kollum

 

Neem contact op