Oppas aan huis / nanny in Buitenpost, Grootegast en omgeving

Oppas aan huis gezocht in Buitenpost, Drachten, Grootegast of omgeving?


Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag, ook in de schoolvakanties, avonden, weekenden
Opleiding: MBO pedagogisch medewerker niveau 4
Werkervaring: 2 jaar oppas en ik heb praktijkervaring opgedaan door middel van stages op de buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf en op de peuterspeelzaal.
Cursussen: Laten spelen is een vak, (kinder)EHBO met AED
Rijbewijs: Ja en ook in het bezit van een auto
Werkveld: Ik woon in de Falom (dichtbij Dokkum, Drachten), binnen een straal van ongeveer 25 kilometer kan ik wel ingezet worden. ( Veenwouden, Damwoude,Buitenpost, De Westereen, Kollumerzwaag, Kollum etc)

Beste ouders,

Mijn naam is Hilda en ik woon nabij de Falom. Dit ligt tussen Damwoude en Veenwouden in (nabij Dokkum, Buitenpost, Grootegast). Vorig jaar heb ik het diploma behaald van de MBO opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 3 en dit jaar heb ik niveau 4 hiervan ook succesvol afgerond.

Van jongs af aan wist ik al dat ik graag met kinderen zou willen gaan werken. Dit gevoel is nooit weggegaan, vandaar dat ik dus ook de opleiding Pedagogisch Medewerker heb gedaan. Tijdens de opleiding heb ik ervaring opgedaan op een kleinschalig kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, een kinderdagverblijf en op de buitenschoolse opvang.

Wat me aanspreekt aan kinderen is dat ze zo spontaan zijn. Ik vind het interessant om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en wil ze hier graag bij begeleiden. Ik ben een geduldig, behulpzaam, enthousiast en flexibel persoon die kinderen met respect behandelt en zich in het kind probeert te verdiepen en in te leven. Ik ben graag aan het knutselen met de kinderen of lekker buiten spelen met ze vind ik ook heel leuk! Samen een boekje lezen, puzzelen of ergens naar toe gaan vind ik ook fijn.

Ik ben in het bezit van zowel een volwassen en kinder EHBO + AED. Verder beschik ik over een rijbewijs en eigen auto (inzittende verzekering) dus eventueel vervoer van en naar school of een uitje bijvoorbeeld is geen probleem.

De opvang doe ik bij u thuis. Hierdoor kunnen de kinderen ook in hun vertrouwde omgeving blijven. Dit omdat ik het belangrijk vind dat ik de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving kan aanbieden.

Mocht u interesse of nog vragen hebben dan hoor ik dat graag!

Met vriendelijke groet, Hilda
Nanny aan huis

Neem contact op