Oppas aan huis / gastouder beschikbaar!

Oppas aan huis nabij Dokkum, Damwoude, Buitenpost, Grootegast


Oppas aan huis nabij Dokkum, Damwoude, Buitenpost, Grootegast
Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag, ook in de schoolvakanties
Opleiding: MBO pedagogisch medewerker niveau 3
Werkervaring: Ik heb praktijkervaring opgedaan door middel van stages op de buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf en op de peuterspeelzaal.
Cursussen: (kinder)EHBO met AED
Rijbewijs: Ja en ook in het bezit van een auto
Werkveld: Ik woon zelf in Veenwouden, binnen een straal van 25 kilometer kan ik ingezet worden.(Dokkum, Damwoude, Grootegast, Buitenpost, Veenwouden)

Mijn naam is Jolande en ik woon in de Veenwouden. Vorig jaar heb ik mijn diploma behaald. (MBO opleiding Pedagogisch Medewerker)

Wat ik leuk vind aan het werken met kinderen is dat ze spontaan zijn. Ook vind ik het intressant om te zien hoe de kinderen zich allemaal op hun eigen manier onwikkelen, en wil ze hier graag bij stimuleren en begeleiden. Ik ben geduldig, behulpzaam en een flexibel persoon. Zelf vind ik het leuk om activiteiten met de kinderen te doen zoals, een puzzel maken, boekje voorlezen, buiten spelen, knutselen,  maar ook bijvoorbeeld een wandeling te maken in het bos.

Ik ben in het bezit van zowel een volwassen en kinder EHBO + AED. Verder beschik ik over een rijbewijs en eigen auto (inzittende verzekering) dus eventueel vervoer van en naar school of een uitje bijvoorbeeld is geen probleem.

De opvang doe ik bij u thuis. Dit doe ik zodat de kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving zijn.

Mocht u interesse of nog vragen hebben dan hoor ik dat graag!

Met vriendelijke groet ,


Jolande

Neem contact op