Gastouder aan huis in Buitenpost of Kollum gezocht?

Lieve, enthousiaste oppas aan huis beschikbaar.

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag.
Opleiding: MBO Pedagogisch medewerker niv. 4
Werkervaring: 3 jaar
Rijbewijs: ja en auto
Werkveld: Kollum, Buitenpost en omgeving

Dag papa's, mama's, heiten en memmen,

Mijn naam is Diana, ik ben 23 jaar oud en woon in Kollum. Onlangs ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker. Tijdens mijn opleiding  heb ik bij  verschillende stages op de kinderopvang en peuterspeelzaal heb ik ervaring opgedaan met het werken met kinderen van verschillende leeftijden. Ik heb na mijn opleiding ook bij diverse gezinnen gewerkt als oppas aan huis.

De verantwoordelijkheid dragen in een gezin met meerdere kinderen van verschillende leeftijden is voor mij geen probleem. Vooral het persoonlijk begeleiden van kinderen is een kwaliteit van mij, omdat ik veel inlevingsvermogen heb en ik graag denk in oplossingen. Deze kwaliteiten kan ik goed inzetten bij het begeleiden en verzorgen van de kinderen.

Ik wil mij graag inzetten om de kinderen een plezierige dag te bieden waarin ze zich zelf kunnen zijn. Gezien mijn spontane en sociale karakter kan ik mij goed aanpassen aan de gezinssituatie. Ik kan grenzen en duidelijkheid bieden aan de kinderen.

Ik ben in het bezit van een EHBO diploma voor kinderen en tevens ben ik in het bezit van een rijbewijs en auto. Ik kijk er naar uit om met u te kunnen samenwerken!

Vriendelijke groet, Diana
Nanny aan huis voor Kollum, Buitenpost en omgeving

# Gastouder aan huis # Nanny aan huis # Kinderopvang aan huis # Kollum #Buitenpost

Neem contact op