Gastouder aan huis in Buitenpost of Kollum

Ervaren gastouder aan huis uit de omgeving Buitenpost komt oppas verlenen in uw eigen huis

Beschikbaar:  maandag t/m zaterdag (voor de meest actuele beschikbaarheid kan u het beste even mailen)
Opleiding: MBO 8
Werkervaring: 8 jaar
Gastouder aan huis werkt in: Buitenpost, Dokkum, Damwoude, Burgum, Drachten. (en omgeving)

Mijn naam is Jane, ik ben 28 jaar oud en woon in Damwoude. Ik ben op zoek naar een leuk gezin waar ik als nanny aan de slag kan!

Sinds 2010 ben ik in het bezit van mijn SPW-4 diploma. Hierna heb ik ervoor gekozen om de lerarenopleiding basisonderwijs te doen. Helaas kon ik mijn propedeuse niet behalen, waardoor ik moest stoppen met deze studie. Tijdens deze opleidingen heb ik 4 jaar stage gelopen in het (speciaal) basisonderwijs en een halfjaar op een kinderdagverblijf. Vanaf september 2012 ben ik werkzaam als gastouder aan huis bij 3 verschillende gezinnen, met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 7 jaar.

Kinderen voelen zich vertrouwd en veilig bij mij, omdat ik een warme persoonlijkheid heb.
Daarbij ben ik rustig en consequent. De drie R-en (Rust, Reinheid en Regelmaat) komen gedurende de dag steeds weer naar voren. Orde en regelmaat vind ik belangrijk om de kinderen rust in hun dagritme te geven.

Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen, een boekje voor te lezen, naar de te speeltuin gaan, eendjes voeren of thuis een spelletje te spelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zich spelenderwijs in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en de wereld kunnen verkennen.

Ik ben in het bezit van mijn Kinder-EHBO en eigen auto. Voor mij is reistijd tot een uur in overleg mogelijk. Ik ben beschikbaar op op alle doordeweekse dagen en op zaterdag.

Ik kom mij graag aan u en de kinderen voorstellen! Voor meer informatie of om een vrijblijvende kennismaking te plannen kunt u contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe te Drachten.

Hartelijke groet Jane
Gastouder aan huis voor de omgeving Damwoude, Dokkum, Buitenpost, Burgum, Drachten.

Neem contact op