Oppas aan huis / nanny gezocht in Kollum of Buitenpost?

Ervaren en betrokken oppas aan huis beschikbaar.


Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Opleiding:  MBO PW4 Kinderopvang.
Werkervaring: 6 jaar
Cursussen: Laten spelen is een vak en Kinder EHBO met AED
Doelgroep: 0-12 jaar.
Werkveld: Kollum, Buitenpost en omgeving
Rijbewijs/auto: Ja, beide

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Lieke, ik ben 25 jaar en woon in Kollum. Hier woon ik samen met mijn vriend. In 2012 heb ik mijn diploma behaald. Tijdens mijn studie heb veel ervaringen opgedaan in de kinderopvang, peuterspeelzaal en een sport BSO.

Door mijn stage´s is het mij duidelijk geworden dat ik het liefst met kinderen tot 12 jaar werk. Ik vind het leuk om voor de jongere kinderen te zorgen, en ik vind het leuk om met de oudere kinderen activiteiten te doen, en om van alles te ontdekken en er af en toe op uit te gaan om wat leuks te doen. Al van jongs af aan trekken kinderen mij aan. Ik heb in mijn vrije tijd op kinderen gepast( dit was vaak in de avond uurtjes), en speel graag met kinderen. Ik beleef veel plezier aan het spelen met de kinderen en ik kan merken dat de kinderen het ook leuk vinden om met mij te spelen. Ik doe de opvang bij u thuis. De kinderen kunnen dan in hun veilige omgeving blijven. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich bij mij op hun gemak voelen, en als ze ergens  mee zitten dan moeten ze dat dan aan mij kunnen vertellen. 

Mijn eigenschappen zijn: Rustig, consequent, spontaan,kinderen kunnen alles aan mij vertellen.Ook zou ik eventueel huishoudelijke klusjes voor u kunnen doen.

Mocht u meer over mij willen weten of graag wil dat ik op u kinderen kom passen, dan hoor ik dat graag!

Groetjes,

Lieke

Neem contact op