Oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving De Westereen, Grijpskerk, Buitenpost

Nanny voor opvang aan huis is op korte termijn beschikbaar.


Gastouder aan huis per direct beschikbaar 
Beschikbaar: Maandag tot en met zaterdag. 
Werkervaring: 5 jaar
Wijk/woonplaats: Zwaagwesteinde (en in een straal van ongeveer 30 km.)
Werkveld: De Westereen, Zwaagwesteinde, Grijpskerk, Buitenpost e.o.
Opleiding: MBO Welzijn en EHBO gericht op kinderen 
Ervaring: ja, ik heb eerder als nanny aan huis gewerkt bij gezinnen thuis.
Rijbewijs: Ja en in het bezit van eigen auto 
Leeftijd opvang: 0-12 jaar 
Opvanglocatie: Bij vraagouder thuis.

Beste ouders, 
 
Mijn naam is Alida en ik woon Zwaagwesteinde samen met mijn vriend. 

Ik heb ervaring op mogen doen tijdens mijn opleiding en door te werken als nanny bij diverse gezinnen. Ik heb 1 keer mijn stage mogen lopen bij een gastouder (leeftijd 0-12 jaar) en al ervaring bij meerdere vraag-gezinnen(o.a. ik als oppas aan huis bij een gezin met drie kinderen.) Daarnaast heb een jaar mogen stage lopen op een peuterspeelzaal (leeftijd 2-4 jaar). Dit vond ik een geweldige ervaring.

Ik blijf zeggen dat ik van mijn werk met kinderen houd. Er zijn verschillende redenen waarom ik de keuze heb gemaakt om met kinderen te gaan werken: kinderen komen vol enthousiasme naar je toe om iets te vertellen, ze knuffelen wat met je af enzovoort. Het is geweldig om te zien wat je na jaren kunt bereiken met kinderen. Ik heb voor het gastouderschap gekozen, omdat het zelfstandig werken mij aanspreekt, je hebt een stuk vrijheid. Ik vind het prachtig om kinderen te steunen en te begeleiden in hun ontwikkeling. 
 
Wat ik belangrijk vind om kinderen mee te geven tijdens de opvang is structuur. Maar naast het bieden van structuur ook met elkaar lachen en grapjes maken. Ook vind ik het belangrijk dat ieder kind zich op zijn eigen tempo mag ontwikkelen en begeleid ik de kinderen met de handen op de rug. Dit wil zeggen dat het kind zijn eigen keuze leert maken en dat ik de taken van het kind niet overneem. Ik laat zoveel mogelijk het kind het zelf doen. Ik help het kind wanneer dit nodig is. 

Heeft u intresse gekregen of vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met Mamaloe in Drachten. Ik kom mij graag voorstellen aan u en uw kinderen. 

Vriendelijke groeten, 

Alida

Neem contact op