Oppas aan huis / nanny gezocht in Burgum, Drachten, Leeuwarden e.o?

Oppas aan huis in omgeving: Burgum, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Feanwâlden, Hardegrijp


Beschikbaar: de hele week
opleiding: MBO Helpende zorg & welzijn
Voor: kinderen van 0-12
Werkervaring : 6 jaar oppaservaring, 4 jaar stage gelopen in de leeftijd van 0 tot 6.
Werkveld: Burgum, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Feanwâlden, Hardegrijp.

Dag ouders,

Mijn naam is Ella, ik ben woonachtig in Burgum en ik ben op zoek naar een gezin met kinderen die een lieve oppas zoeken!
Ik heb mijn opleiding helpende zorg en welzijn net afgerond. Ik heb 3 jaar stage gelopen op een basisschool en 1 jaar bij een gastouder. Op beide plekken heb ik veel ervaringen opgedaan en heb ik veel over kinderen geleerd.

Daarom ben ik opzoek naar een gezin waar ik nanny mag zijn. Ik bied opvang aan bij u  thuis  voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Ik vind het belangrijk dat kinderen in hun veilige omgeving zijn en waar ze zich het best bij voelen. Ook is het voor mij belangrijk dat een kind op een speelse manier benaderd wordt en ook vrij mag zijn, maar wel binnen de lijntjes met consequente regels.
Ik vind het leuk om met kinderen leuke en creatieve dingen te doen, en aan de hand daarvan kan kijken hoe het kind zich ontwikkeld. Ook is het voor mij geen probleem om huishoudelijke taken te verichten.

Heeft u intresse, vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact opnemen met Gastouder en Nannyservice Mamaloe, te Drachten.

Vriendelijke groet,
Ella

Neem contact op