Oppas aan huis / nanny gezocht in Burgum, Drachten, Leeuwarden e.o?

Oppas aan huis in omgeving: Burgum, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Feanwâlden, Hardegrijp


Beschikbaar: Maandag,dinsdag,woensdag & donderdag.
opleiding: MBO Helpende zorg & welzijn
Voor: kinderen van 0-12
Werkervaring : 7 jaar oppaservaring,3 jaar stage basisschool groep 1,2&3,1 jaar stage bij een gastouder. 1jaar gastouder aan huis.
Werkveld: Burgum, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Feanwâlden, Hardegrijp.

Dag ouders,

Mijn naam is Ella , ik ben woonachtig in Burgum en ik ben op zoek naar een gezin met kinderen die een lieve oppas zoeken! Ik heb mijn diploma voor helpende zorg en welzijn verder heb Ik heb 3 jaar stage gelopen op een basisschool en 1 jaar bij een gastouder. Door mijn stages heb ik veel werkervaring op gedaan en ben ik nu zelf ook al 1 jaar bezig als gastouder aan huis. Ik ben in het bezit van kinderEHBO een verklaring omtrent gedrag en ook heb ik een rijbewijs en auto. Ik bied opvang aan bij u thuis voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Ik vind het belangrijk dat kinderen in hun veilige omgeving zijn en waar ze zich het best bij voelen. Ook is het voor mij belangrijk dat een kind op een speelse manier benaderd wordt en ook vrij mag zijn, maar wel binnen de lijntjes met consequente regels. Ik vind het leuk om met kinderen leuke en creatieve dingen te doen, en aan de hand daarvan kan kijken hoe het kind zich ontwikkeld. Ook is het voor mij geen probleem om huishoudelijke taken te verrichten.

Heeft u interesse, vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact opnemen met Gastouder en Nannyservice Mamaloe, te Drachten.

Vriendelijke groet,

Ella
Nanny aan huis uit Burgum

Neem contact op