Oppas aan huis, gastouder bij u thuis gezocht in Burgum?

Oppas aan huis uit Burgum per direct beschikbaar!


Nanny, oppas aan huis in Burgum per direct beschikbaar!

Beschikbaar: maandag tot en met zaterdag
Opleiding: MBO Helpende zorg en welzijn.
Werkervaring: Ik heb een ongeveer een jaar stage gelopen bij een gastouder. Ook heb ik wat oppasadresjes gehad waar ik ervaring heb opgedaan. Ik heb ook nog een jonger broertje en zusje. Ze zijn nu inmiddels 9 en 7. Daar heb ik in het verleden ook veel opgepast.
Werkveld: Omgeving Burgum.(drachten, Veenwouden, Leeuwarden) Ik kom met de bus.

Hallo,
Mijn naam is Cynthia, 22 jaar en woon in Burgum. Vlak voor de zomervakantie heb ik mijn opleiding helpende zorg en welzijn afgrond. Ik heb ongeveer een jaar stage gelopen bij een gastouder waar ik veel heb geleerd.

Ik vind het belangrijk om te kijken naar de wensen van het kind. Het is ook belangrijk om activiteiten te doen met de kinderen zoals; Naar buiten gaan, spelletjes doen, liedjes zingen, knutselen, voorlezen etc. Vaak leren de kinderen er ook nog van!

Met kinderen werken heb ik altijd leuk gevonden. Ze maken me vrolijk en ik vind het leuk om hun te helpen in hun ontwikkeling. Ik heb veel geduld voor baby's en kinderen.

Ik woon nog bij mijn ouders dus ik zou bij u thuis de opvang kunnen doen als nanny! Ook zou ik wat huishoudelijke taken kunnen doen. Voor Friese wouden heb ik ook gewerkt als huishoudelijke hulp dus daar ook al wat ervaring mee.

 Lijkt me leuk om wat van u te horen!

 Vriendelijke groetjes,
 Cynthia

Neem contact op