Oppas aan huis / nanny gezocht in Burgum of Sumar?

Oppas aan huis beschikbaar in Burgum, Drachten en omgeving


Gastouder in omgeving Drachten, Burgum en Leeuwarden.
Beschikbaar:  diverse dagen, ook avonden en weekenden. (graag mailen voor de actuele beschikbaarheid)
Opleiding:MBO niveau 4.
Werkervaring: 8 jaar.
Rijbewijs/Auto: Ja, beide

Hallo mama’s en papa’s & heiten en memmen,

Mijn naam is Sara. ik ben 24 jaar woon in Burgum. Tijdens deze opleiding heb ik al heel veel ervaring opgedaan met kinderen van 0 – 12 jaar. Zelf heb ik stage gelopen bij verschillende gastouders, peuterspeelzaal en in de kinderopvang. Hier ben ik ook kinderen tegengekomen met ontwikkelingsachterstanden en/of gedragsproblemen die ik tijdens mijn stages heb begeleid, dus hier heb ik ook enige ervaring in.

In mijn vrije tijd ben ik zo nu en dan ook aan het oppassen bij verschillende gezinnen  Ik ben zes dagen in de week beschikbaar om op uw kinderen te passen. En ook ben ik flexibel in de dagen en /of tijden.

Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn bij mij. Verder vindt ik het leuk om dingen met de kinderen te ondernemen zowel binnen als buiten activiteiten. Ook vind ik het leuk om kinderen te begeleiden bij een eventuele ontwikkelingsachterstand of ander probleem. Doordat ik bij de kinderen thuis kom blijven ze in hun eigen vertrouwde omgeving wat ook zeker belangrijk voor ze is.

Mijn rijbewijs heb ik in bezit en ook heb ik een auto. Dus kinderen brengen en halen van school of eventuele uitstapjes is geen probleem. Het is geen probleem om u een handje te helpen met de huishouding!

Als u nog vragen hebt, stel ze gerust! En hopelijk tot snel! Misschien kan ik wat voor uw gezin betekenen, dan hoor ik het graag. Neem contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe, te Drachten, voor meer informatie of om een kennismaking te plannen.

Ik kom mij heel graag aan u en de kinderen voorstellen. Zo kunnen we direct kijken of er een klik is.

Vriendelijke groetjes,Sara
Gastouder aan huis uit Burgum

 

Neem contact op