Gastouder aan huis / nanny gezocht?

Oppas aan huis. nanny voor de omgeving: Noardburgum, de Falom, Feanwalden, Westereen e.o.


Ervaren nanny ui Noardburgum
Beschikbaar: diverse dagen in overleg
Rijbewijs: ja
Ervaring: 10 jaar
Werkveld: Noardburgum, de Falom, Feanwalden, Westereen en omgeving

Beste ouder(s)


Mijn naam is : Lia, , 55 jaar , drie kinderen die al volwassen zijn en uit huis zijn . Ben beppe/oma van 4 kleinkinderen.

Wat heb ik voor diploma's: Helpende Zorg en Welzijn + MMZ( Maatschappelijk Medewerker Zorg)

Wat heb ik voor ervaring: Ik heb de laatste 10 jaar gewerkt als Begeleider bij verstandelijk beperkte kinderen met een gedragsproblematiek . leeftijden 5 tot 18 jaar . Ook ben ik een jaar werkzaam geweest in de gezinsondersteuning bij verstandelijke beperkte ouders die ik hielp met de opvoeding van de kinderen.Vandaar ik nu graag Nanny wil worden.

Waarom ik graag Nanny wil worden :
Ik werk graag met kinderen omdat ze mij soms ook nog iets kunnen leren , werk graag met humor . Ben observerend , ik ben geduldig en heb een luisterend oor . Ben hulpvaardig . Kan structuur bieden als het nodig is .
Wat ik graag wil is dat kinderen het leuk vinden dat ik er ben , dat ze mij vertrouwen en dat ze het leuk vinden om spelletjes en leuke dingen met mij te ondernemen . Daarnaast vind ik het belangrijk dat ook de ouders het vertrouwen in mij stellen dat het allemaal goed zit .

Dus aarzel niet en ga een gesprek met mij aan. Voor meer informatie of een kennismaking, neem contact op met Mamaloe in Drachten.

Vriendelijke groet , Lia
 

Neem contact op