Gastouder aan huis / nanny in Dokkum

Ervaren en betrokken oppas aan huis beschikbaar voor opvang bij de ouders aan huis


Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Opleiding: MBO PW3 Kinderopvang, MBO PW4 Kinderopvang.
Werkervaring: 3 jaar
Cursussen: Laten spelen is een vak en EHBO met AED
Doelgroep: 0-12 jaar.
Werkveld: Werkt in Dokkum en omstreken. (Leeuwarden, Opeinde, Burgum, Dokkum, Hurdegaryp, Drachten, Drachten opsterland, Beetsterzwaag, Gorredijk, Heerenveen etc.)
Rijbewijs/auto: Ja

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Lia, ik ben 24 jaar en woon in Damwoude, nabij Dokkum.Tijdens mijn studie heb veel ervaringen opgedaan in de kinderopvang, peuterspeelzaal en BSO.  Momenteel werk ik als invalkracht op een agrarische kinderopvang.

Voor mij is hiermee duidelijk geworden dat ik het liefst met kinderen tot 12 jaar werk. Ik ben namelijk erg betrokken en geïnteresseerd in kinderen. In mijn vrije heb ik altijd veel opgepast en speel graag met kinderen. Ik leg makkelijk contact met kinderen en merk aan kinderen dat ze het erg leuk vinden met mij te spelen. Daarnaast beleef ik ook veel plezier aan kinderen te stimuleren op alle ontwikkelingsgebieden.

Ik doe de opvang bij u thuis. De kinderen kunnen dan in hun veilige omgeving blijven. Ik vind het namelijk belangrijk om de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Ik vind het leuk om samen met de kinderen een wandeling te maken of creatief bezig te zijn. Ook zou ik eventueel huishoudelijke klusjes voor u kunnen doen.

Mocht u interesse of vragen hebben, dan hoor ik dat graagNeem contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe, te Drachten, voor meer informatie of om een kennismaking te plannen.

Groetjes!

# Gastouder aan huis Buitenpost, Kollum, Dokkum # Nanny Buitenpost, Kollum, Dokkum # Kinderopvang in eigen huis Buitenpost, Kollum, Dokkum

Neem contact op