Gastouder, nanny aan huis gezocht in de omgeving Dokkum?

Nanny voor opvang aan huis is op korte termijn beschikbaar.


Beschikbaarheid: Maandag tot en met Vrijdag na 13.00, Schoolvakanties en Weekenden

Werkervaring: Ik heb SPW4 en Onderwijs Assistent afgerond en zowel tijdens als na mijn opleiding steeds met kinderen gewerkt. Ik ben eerder gastouder geweest, heb op de BSO gewerkt en ik ben dagelijks met kinderen aan het werk als Onderwijs Assistent. Dit doe ik 5 ochtenden in de week op CBS de Welle in Burdaard.

Ik ben in het bezit van een eigen auto met inzittendenverzekering, hierdoor kan ik de kinderen van school of sport halen indien dit gewenst is. Ik ben bereid om voor mijn werk 30 tot 45 minuten te reizen.

Graag zou ik bij de vraagouders thuis willen werken. Dit is de meest vertrouwde en veilige omgeving voor het kind.

 

Mijn naam is Martine, ik ben 26 jaar en kom uit Dokkum.

Werken met kinderen is mijn grootste passie!
Van jongs af aan weet ik dat ik heel graag met kinderen wil werken. De afgelopen drie jaar werk ik binnen het onderwijs en in de kinderopvang. Inderdaad, wat geeft dit voldoening, om de kinderen te begeleiden om zichzelf te ontplooien.

Wat ik belangrijk vind is, dat er veel aandacht is voor het unieke kind. Elk kind is anders maar zeer belangrijk. Iedereen mag er zijn. Met mijn ervaring en persoonlijke inzet kan ik een unieke bijdrage leveren aan de veelzijdige ontwikkeling van elk kind. Kinderen moeten kunnen opgroeien in een veilige omgeving, met respect en aandacht voor elkaar.

 Ik ben erg creatief! Ontdekken en organiseren samen met de kinderen vind ik altijd een uitdaging. Van boswandeling en picknick tot knutselwerkjes met papier, hout of spullen uit (bijvoorbeeld) de natuur. Ik vind het fantastisch om dat met kinderen te delen en te beleven. Daarnaast houd ik van structuur en regelmaat. Er mag bij mij een heleboel maar wel binnen duidelijke kaders. Ik hou van lol maken, van elkaar leren, naar elkaar luisteren en nieuwe herinneringen maken. Ik hecht me snel aan kinderen en voel me snel thuis. Ook vind ik het zeer belangrijk om een bijdrage te leveren aan een gezonde levensstijl van de kinderen. Dit bijvoorbeeld doormiddel van gezonde maaltijden die ik samen met de kinderen kan bereiden.

Elke dag is een nieuwe dag, die gevuld kan worden met plezier! Zoekt u een oppas aan huis uit Dokkum? Neem contact op met Gastouderservice Mamaloe.

Tot ziens,
Martine

Neem contact op