Ervaren oppas aan huis / nanny beschikbaar.

Ervaren gastouder aan huis gezocht in de omgeving van Dokkum?


Ervaren gastouder aan huis gezocht in de omgeving van Dokkum? (werkt in heel Friesland)

Dag ouders,

Graag stel ik mij even aan u voor! Mijn naam is Rianna, 27 jaar en werkzaam als nanny in de omgeving van Dokkum, Damwoude. Ik doe het werk al vele jaren en heb ervaring bij diverse gezinnen uit Friesland. (referenties beschikbaar)

Als ik mezelf zou moeten omschrijnven in een aantal steekwoorden, dat kom ik op: ik sociaal, creatief, empathisch, geduldig.

Het belangrijkste uitgangspunt is voor mij dat kinderen zich veilig en geborgen voelen.Daarom kom ik graag bij u thuis.

Ik vind het belangrijk om kinderen met respect te behandelen en om elk kind als een uniek persoon te zien.
Ik beschik over de volgende diploma’s:

MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang (niv. 4)
Kinder-EHBO

Huisdieren en het doen van lichte huishoudelijke taken, vormen voor mij geen enkel probleem. Ik heb ervaring met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Deze ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn stages op peuterspeelzalen/basisschool en als gastouder aan huis.

Tevens heb ik ervaring met kinderen die een speciale zorg of behoefte hebben. 

Omdat kinderen zo onvoorspelbaar zijn, is geen dag hetzelfde. Kinderen zijn hartstikke eerlijk en ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen. Dat ik ze hierbij kan helpen, geeft mij veel voldoening. 

Ik hoop dat u mij die voldoening wilt geven door uw kinderen aan mij toe te vertrouwen. Afstanden zijn voor mij geen enkel probleem, daar ik over een rijbewijs en eigen vervoer beschik.

Heb ik uw interesse gewekt? Of mocht u nog vragen hebben? Dan kunt u contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe!
Ik kom mij graag aan u en de kinderen voorstellen.

Lieve groet, Rianna

Neem contact op