Gastouder aan huis, nanny gezocht voor kinderopvang bij u thuis?

Nanny beschikbaar voor de omgeving van Dokkum, Damwoude, Rinsumageest.


Oppas aan huis gezocht in Dokkum, Damwoude, Rinsumageest?
Nanny beschikbaar voor Dokkum en omstreken, ook is het voor mij geen probleem om richting drachten e.o te rijden.
Beschikbaar: Maandag tot 16:00 uur, Woensdag de gehele dag, Donderdag tot 14:30 uur, Vrijdag de gehele dag en in overleg eventueel ook in de weekenden.
Opleiding: Verzorgende IG
Werkervaring: 6 jaar
Ik ben in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Hallo,

Mijn naam is Elleke, ben 21 jaar oud en wonende in Dokkum. (nabij Damwoude, Rinsumageest)
Al vanaf dat ik een klein meisje ben, ben ik veel met kinderen bezig. Mijn moeder is al 11 jaar gastouder, 11 jaar lang hebben we hier al veel verschillende kinderen over de vloer gehad, van baby's tot 8-9 jarigen. Omdat je veel thuis bent ga je heel gemakkelijk meehelpen als dit nodig is, en dit doe ik dan ook met erg veel liefde.

Ik ben afgestudeerd als Verzorgende IG'er, met veel werkervaring in verschillende doelgroepen. Ik heb een bijbaantje in een sportschool hier in Dokkum. Hier geef ik kinderdans lessen in de leeftijden van 2,5 - 5 jaar, 5-7 jaar en 8+ jaar. Werken met kinderen is altijd mijn passie geweest, en om ze tijdens de danslessen motorisch te kunnen volgen en helpen is fantastisch om te doen.

Wat kan ik u en uw kind(eren) bieden? Een veilige speel- en leef omgeving voor uw kind, gezelligheid en liefde wat ik de kinderen kan geven, ondersteuning in hun eigen ontwikkeling, een vast dagritme en structuur, hulp in de huishouding is geen probleem. Ik ben een ondernemend type, het zal dus ook geen probleem voor mij zijn om leuke dingen met uw kind(eren) te gaan doen. Dit zijn voor mij de belangrijkste puntjes.

Mocht u meer informatie over mij willen of opzoek zijn naar een gastouder aan huis?  Twijfel dan niet om contact op te nemen.Graag maak ik kennis met u als ouder(s) en uw kind(eren). Voor meer informatie informeert u bij Mamaloe!


Met vriendelijke groet,

Elleke

Neem contact op