Gastouder aan huis uit Dokkum beschikbaar voor avonden en weekenden.

Oppas aan huis gezocht uit Dokkum?


Opleiding: MBO HZW-2
Werkervaring:  3 jaar
Beschikbaar: per direct op elke avond, in het weekend hele dagen en in overleg van maandag tot vrijdag op bepaalde middagen.

Dag ouder(s),

Mijn naam is Rommie, ik ben 21 jaar en ik woon in Dokkum. Vanaf 11 jaar wist ik al zeker dat ik met kinderen wilde werken dit is ook nooit veranderd. Ik ben nog steeds bezig met kinderen en vind het echt heel erg leuk om te doen; ik geniet er elke dag van.
Op dit moment ben ik bezig met de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 (na mijn MBO HZW-2). Mijn werkervaring zijn mijn stages: peuterspeelzaal, basisschool en gastoudergezin. Ook deed ik vrijwilligerswerk als  begeleidster van kleuters met gymles. Helemaal leuk! Ook ben ik in bezit van een EHBO diploma voor baby's en kinderen
Ik ben dol op kinderen en vind het gewoon een erg fijne doelgroep. Ook vind ik het belangrijk om kinderen te helpen in hun ontwikkeling, waarbij ze hun eigen tempo aan kunnen houden. Een gevoel van veiligheid is hierbij van groot belang. veel gezelligheid en liefde staat boven alles. hulp in de huishouding is voor mij ook geen enkel probleem
Lief, creatief en zorgzaam zijn mijn sterke eigenschappen. Ik vind het leuk om met kinderen zowel binnen- als buiten activiteiten te doen. Verder ben ik sportief ingesteld en houd niet van stil zitten.

Ik kom mij graag aan u en de kinderen voorstellen. Interesse? Neem contact op met Mamaloe.
 
Met vriedelijke groet,
Rommie

Neem contact op