Ervaren en betrokken oppas aan huis beschikbaar.

Oppas aan huis gezocht uit de omgeving Kollumerzwaag, Dokkum, Damwoude?


Beschikbaarheid: 2 dagen in de week
Opleiding: SPW Kinderopvang niveau 3
Rijbewijs/Auto: In het bezit van een rijbewijs en auto
Werkervaring: 11 jaar kinderopvang (kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang)
Cursussen: Kinder-EHBO
Werkveld: Binnen een straal van 30 km rond Kollumerzwaag. (Dokkum, Damwoude)

Hallo,

Mijn naam is Gerda en ik ben 33 jaar. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Kollumerzwaag. Wij hebben een zoontje Milan van 4 jaar en een dochtertje Fenna van 0 jaar.

Ik heb de opleiding MBO Sociaal Pedagogisch medewerker niveau 3 gedaan. Ook heb ik de opleiding Verzorging een jaar gedaan maar niet afgemaakt. Ik heb 11 jaar in de kinderopvang gewerkt bij 2 verschillende stichtingen, werkte daar op de kinderopvang en bij de buitenschoolse opvang. Dit heb ik altijd met plezier gedaan.

Ik heb de keuze gemaakt om met kinderen te werken omdat ze eerlijk en oprecht zijn, en je krijgt er zoveel liefde voor terug. Het is voor mij ook niet echt werken, wat is er nu mooier dan op een speelse manier bijdragen aan de ontwikkeling van een kind en dat kinderen nog kunnen genieten van de simpele dingen en zorgeloos kunnen spelen.  
Naar jaren in de kinderopvang gewerkt te hebben, en net weer opnieuw moeder te zijn geworden van onze dochtertje in december, had ik tijd om er over na te denken wat ik na mijn verlof graag zou willen doen. Na 11 jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt te hebben wordt het ook wel weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zat te twijfelen tussen gastouder en nanny, maar nanny heeft net een beetje extra vind ik, kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving wat ik belangrijk vind, zodat ze met hun eigen speelgoed kunnen spelen en hun zelf kunnen zijn. Daarom lijkt het mij nou leuk om nanny te worden. 
Ik vind het belangrijk dat een kind "kind" kan zijn, en dat ze hun zelf kunnen zijn. Waarbij ze hun eigen keuzes mogen maken tot op zekere hoogte.

Ik ben een enthousiaste warme creatieve Nanny. Ga graag met de kinderen naar buiten, wandelen eendjes brood geven, zelf vind ik het belangrijk dat een kind elke dag even buiten kan zijn. Maar ook knutselen, koken, koekjes bakken, lezen, liedjes zingen met de kinderen, heerlijk om met de kinderen bezig te zijn. Het kind mag zelf keuzes maken wat hij/zij wil doen. Maar vindt wel dat er structuur in een dag moet zitten waarbij zeker kan van worden afgeweken, maar zo weten ze wel waar ze aan toe zijn. Geen dag is hetzelfde, elke dag maken we er weer een leuke dag van.

Neem contact op