Vrolijke en enthousiaste gastouder aan huis gezocht?

Gastouder aan huis beschikbaar voor oppas bij u thuis in Dokkum, Leeuwarden, Drachten of omgeving


Beschikbaarheid: 40 uur per week
Diploma: Pedagogisch medewerker niveau 3 en kinder ehbo
Doelgroep: Kinderen van 0 t/m 12 jaar
Werkervaring: Peuterspeelzaal, bassischool groep 1/2 en oppassen bij mensen thuis.
Vervoer: Ik heb mijn rijbewijs en een auto
Omgeving: Dokkum ,Leeuwarden, Drachten

Hallo ouders,

Graag stel ik mij aan jullie voor! Mijn naam is Helena en ben 24 jaar, ik ben geboren en opgegroeid in Dokkum. In 2011 heb ik de opleiding beveiliger behaald. In het weekend ben ik af en toe aan het beveiligen bij evenementen of een voetbal wedstrijd. Dit vind ik super leuk om te doen, maar het liefst werk ik toch met kinderen!

Daarom ben ik nu serieus opzoek ben naar werk als Nanny.In 2014 heb ik mijn opleiding voor pedagogisch medewerker behaald. De ervaringen/stages heb ik gelopen op een peuterspeelzaal en op een bassischool groep 1/2.

Verder pas ik af en toe op bij kennissen thuis en dit is op kinderen met allerlei verschillende leeftijden. Van baby tot kinderen van 12, op meisjes en jongens, ik vind het allemaal even leuk om te doen!

Ik ben een rustig en stabiele persoon, ook ben ik erg creatief en sportief. Verder heb ik een open houding en kan ik me goed inleven in het kind.

Wat ik vooral belangrijk vind is dat de kinderen zich veilig bij mij voelen. En dat ze zich zelf kunnen en mogen zijn. Lekker knutselen, boekje lezen/voorlezen, een spelletje doen of buiten spelen/wandelen zijn leuke dingen om te doen. Naast deze leuke dingen vind ik het ook belangrijk om het leerproces van kinderen te stimuleren, structuur te bieden en te zorgen voor een normaal dagritme.

Wie weet nodigt u mij binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek, hier kan ik u natuurlijk nog veel meer vertellen!

Als u verder nog vragen hebt kunt u op het kopje 'contact opnemen' klikken boven de foto! Of neem voor goede nanny-service in de omgeving Dokkum ,Leeuwarden, Drachten contact op met Mamaloe, Gastouderservice.


Groetjes Helena

Neem contact op