Gastouder aan huis, nanny gezocht voor opvang in uw eigen huis?

Oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving Dokkum, Damwoude en Leeuwarden.


Beschikbaar: maandag t-m vrijdag (eventueel weekenden)
Opleiding: Pedagogische Medewerker niveau 4
Rijbewijs/auto: Ja
Werkveld voorkeur: Dokkum en wat binnen 30 km ligt. (Dokkum, Damwoude, Leeuwarden en omgeving)

Beste ouders/verzorgers,

Graag stel ik mij even voor! Mijn naam is Suyin, ik ben een vrolijke, spontane en gezellige ondernemende dame van 20 jaar.

In 2016 heb ik mijn diploma Pedagogische medewerker niveau behaald. Het 1e jaar heb ik stage gelopen op het speciaal onderwijs in Damwoude. Het 2e jaar bij een kinderopvang 'De kleine Oase ' en het 3e jaar bij ' de Tuimelaar' , beide in Dokkum .

Afgelopen jaar heb ik een tussenjaar gehad. Ik ben 3 maanden naar Zuid Afrika geweest om mee te werken bij verschillende ontwikkelingsprojecten. In deze 3 maanden heb ik super veel gezien en mee gemaakt. Naast het verrichten van praktisch werk, zijn we ook op bezoek geweest bij  scholen, klinieken, peuterspeelzalen en een kinderopvang. 

Een goede start begint bij een liefdevolle en vertrouwde omgeving waarbij uw kind zich veilig voelt. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Vooral zien dat kinderen ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo is erg mooi. 

Als gastouder ben ik lief, enthousiast, spontaan en erg gezellig. Ik vind het fijn als kinderen zich thuis voelen bij mij. Ik vind het erg belangrijk dat ik een goede band opbouw met de kinderen. Ze mogen mij alles vragen en ik zal voor ze klaar staan. 

Ik hoop dat u na het lezen van mijn verhaal een beeld van mij hebt gekregen. Mocht u interesse hebben dan maak ik graag kennis met u!

Groetjes,

Suyin

 

Neem contact op