Gastouder, oppas aan huis uit Dokkum is beschikbaar voor kinderopvang bij u aan huis.

Ervaren nanny uit Dokkum beschikbaar!


Beschikbaar: Diverse dagen (even mailen om te overleggen). Ik ben flexibel inzetbaar; doordeweeks en ook in weekenden/ op avonden.
Opleiding: MBO niveau 4 (SAW)
Werkveld: Dokkum en omgeving Dokkum ( Damwoude, Kollum, Buitenpost, Leeuwarden )
Ervaring: Ik heb bij 3 gezinnen gwerkt als nanny via Mamaloe, ook heb ik 2 jaar BSO werk gedaan in de kinderopvang. 
Auto/rijbewijs: ja, beide

Beste ouders,

Mijn naam is Famke, ik ben 28 jaar en woon in Dokkum. Sinds 2013 ben ik in het bezit van een SAW3 diploma. Tijdens deze opleiding heb ik ervaring opgedaan in verschillende kinderdagverblijven. Vanaf november 2013 ben ik werkzaam (geweest) als nanny in 3 verschillende gezinnen, de kinderen hebben de leeftijd van 0 t/m 7 jaar.

Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich veilig bij mij voelen, maar ook vind ik het belangrijk dat de ouders hun kinderen met een gerust hart bij mij achter laten. Ik vind het erg leuk om de kinderen te vermaken; wandelen, knutselen, naar de speeltuin of thuis met de kinderen spelen. Ik doe de opvang bij u thuis. Hierdoor kunnen de kinderen in hun eigen veilige, vertrouwde omgeving blijven.
Ik ben in bezit van EHBO voor kinderen waar ik elke 2 jaar een herhaling die ik volg. Ook ben ik in het bezit van het rijbewijs en auto.

Werken met kinderen is mijn passie, ik doe het al diverse jaren met heel veel plezier en enhousiasme.

Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten? Dan hoor ik het graag van u. Neem contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe, te Drachten, voor meer informatie of om een kennismaking te plannen.

Groetjes,
Famke

# Gastouder aan huis Buitenpost, Kollum, Dokkum # Nanny Buitenpost, Kollum, Dokkum # Kinderopvang in eigen huis Buitenpost, Kollum, Dokkum

 

 

Neem contact op