Professionele oppas aan huis gezocht? U komt in aanmerking voor toeslag!

Spontane gastouder aan huis, nanny gezocht voor opvang aan huis in het noordelijke deel van Friesland?


Beschikbaar: Woensdag de gehele dag, donderdagmiddag/avond, vrijdagmiddag/avond, zaterdag de gehele dag.
Rijbewijs/auto: In bezit van van rijbewijs en een eigen auto.
Werkeraring: 7 jaar.
Gastouder/nanny aan huis: Bij vraagouder thuis.
Werkomgeving: Alles binnen een straal van 25 kilometer binnen Marrum. (Dokkum, Leeuwarden, Stiens, Ferwert e.o)
Doelgroep: 0 tot en met 13 jaar.

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Lise, ik kom uit Marrum. Afgelopen schooljaar heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker niveau 3 behaald en daarvoor heb ik mijn diploma Helpende Zorg en Welzijn behaalt. In juni hoop ik mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 in ontvangst te nemen.

Momenteel ben ik twee dagen in de week werkzaam op een kinderopvang. Daar werk ik met kinderen van 0 tot en met 13 jaar. Ik heb verschillende ervaringen met kinderen. Ik heb op een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en in een gastgezin stage gelopen.

Ook pas ik nog geregeld op bij een gezin met drie kinderen; een meisje van 7, een jongetje van 3 en een meisje van 6 maand.
Ik vind dat elk kind uniek is. Ieder kind ontwikkeld zich op zijn eigen manier om de wereld om zich heen te ontdekken. Ik vind het buiten zijn erg belangrijk; door het bos wandelen, spelen in de speeltuin etc. Het kind wordt één met de natuur en het kind kan zich optimaal bewegen.

Ook ben ik creatief in het bedenken van activiteiten. Activiteiten op het niveau van het kind. Ik maak van elke dag een mooie dag! Interesse? Neem contact op met Mamaloe voor de nanny-service en meer informatie.

Hartelijke groet,

Lise

Neem contact op