Gastouder aan huis uit is per direct beschikbaar!

Nanny, oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving: Drachten, Burgum, Dokkum, Leeuwarden


Beschikbaarheid: (in overleg, op diverse dagen)
Opleidingen: Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4. En onderwijsassistent niveau 4.
Werkervaring: 10 jaar.
In het bezit van: rijbewijs en auto en een geldig EHBO diploma met kinderehbo.

Dag ouders,

Graag stel ik mij even aan jullie voor. Ik ben Jimkje en ben 25 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik in Broeksterwoude. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en een auto, waardoor het reizen naar andere dorpen voor mij geen probleem is.

Ik ben al wat jaren als vaste oppas bij een gezin aan het werk met 3 meiden en 1 jongen. Ik vind het erg leuk om te zien hoe deze kinderen opgroeien en dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen.  Het meedraaien in een gezin geeft mij een goed gevoel. Ik draag ook zorg voor enkele huishoudelijke taken, zoals het maken van een warme maaltijd en het verzorgen van de was.

Ik vind het erg leuk om creatief met de kinderen bezig te zijn, samen een spel te spelen of heerlijk buiten spelen. Ik vind het fijn om samen met de kinderen rustmomenten te creëren. Met alle kinderen aan tafel wat eten en drinken, maar ook het voorlezen van een boek vind ik leuk. Het belangrijkste vind ik dat kinderen zichzelf durven zijn en als er wat is naar je toe durven komen. Deze vertrouwensband ontwikkel ik graag met kinderen.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een goede klik is tussen de ouders en de gastouder. Je wilt je kind in vertrouwen achter laten en met een voldaan gevoel weer thuis komen. Daarom is een goede overdracht erg belangrijk.

Spreek ik u aan en zou u mij beter willen leren kennen? Neem dan contact op met Gastouder- en Nannyservice Mamaloe!

Ik hoor graag van u!

Groet Jimkje 

Neem contact op