Ervaren en betrokken oppas aan huis beschikbaar uit Drachten

Enthousiaste gastouder aan huis beschikbaar uit Drachten. (nanny- opvang)


Gastouder uit Drachten is beschikbaar voor opvang aan huis.
Beschikbaar voor: Drachten en omgeving
Beschikbare dagen: maandag tot vrijdag
Opleiding: Pedagogisch medewerker niv 4
Doelgroep: Kinderen van 0-12 jaar
Rijbewijs en auto: Beide

Dag papa’s en/of mama's,

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Alie, ben 28 jaar oud en woon in Drachten. Ik ben afgestudeerd voor pedagogisch medewerker.En heb lang gewerkt als oppas/gastouder dus veel ervaring op kunnen doen; zowel op stages, werk en als gastouder aan huis.

Ik ben zorgzaam, geduldig, leergierig, enthousiast, houd van uitdagingen, een luisterend oor, creatief, sportief, houd van avontuur.. Ik vind héérlijk om met de kinderen naar buiten te gaan. Te voetballen tot aan bomen klimmen,knutselen, leren lezen/schrijven, spelletjes doen, word ik ook gelukkig van.

Daarnaast zou ik graag de kinderen een veilige en mooie tijd mee geven en dat ze kunnen genieten van de jeugd en dat iz ze mag ondersteunen bij hun ontwikkeling op wat voor gebied dan ook. Ik hecht ook veelwaarde aan hygiëne en gezondheid. Zo heb ik dus zeker geen probleem voor huishoudelijke klussen.

Op zoek naar een gezellige, betrouwbare, enthousiaste, vertrouwbare gastouder/oppas voor uw/jullie kind/kinderen? Neem dan contact op met Gastouderservice Mamaloe te Drachten. Ze brengen ons graag in contact.

Lieve groet, Alie

# Nanny Drachten, Gastouder Drachten, Professionele oppas aan huis uit Drachten, Nanny aan huis Drachten, Gastouder aan huis Drachten.

Neem contact op