Ervaren gastouder aan huis beschikbaar voor kinderopvang bij u thuis in Drachten en omgeving

Ervaren oppas aan huis biedt zich aan voor gezinnen uit de omgeving van Drachten.


Nanny uit Drachten is beschikbaar voor kinderopvang aan huis, bij u thuis.
Beschikbaar: Maandag tot en met donderdag
Opleiding: MBO SPW 3 kinderopvang, BHV certificaat, VVE certificaat.
Werkervaring: 14 Jaar met heel veel plezier op een peuterschool gewerkt, eerst als vrijwillig leidster later als peuterleidster. Daarvoor ben ik secretaresse op een accountantskantoor geweest.  Enkele maanden in de kinderopvang ervaring opgedaan.
Werkveld: Drachten e.o. 

Dag ouder(s),

Mijn naam is Corine, ik ben 48 jaar, getrouwd en heb een zoon van 20 jaar en een dochter van 18 jaar. Ik woon in Drachten.

Na 14 jaar met heel veel plezier op een peuterschool te hebben gewerkt, wil ik nu graag aan de slag als gastouder bij een gezin thuis. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving blijven. Ik heb de opleiding Sociaal pedagogisch medewerker gedaan en heb veel ervaring met het werken met kinderen. Het werken met kinderen is altijd mijn passie geweest.

Het is geweldig om te zien hoe een kind zich ontwikkelt. 

Ik ben een betrouwbaar, geduldig, vriendelijk, zorgzaam, netjes, creatief en sociaal persoon. Kinderen voelen zich altijd snel op hun gemak bij mij. 

Het is belangrijk dat ze zich veilig en vertrouwd voelen bij mij. Voor de ouders geldt dit ook, je past toch op iemand zijn kind.  Daarbij ben ik rustig en consequent. Ik vind het erg leuk om samen te knutselen, boekjes voorlezen, spelletjes doen, koekjes bakken, naar buiten gaan, wandelen, naar de speeltuin of kinderboerderij gaan en liedjes te zingen. Een rustmoment vind ik ook heel belangrijk. Ik probeer zoveel mogelijk structuur te bieden, door op vaste momenten fruit te eten, broodje eten, te slapen etc.

Ik ben in het bezit van een rijbewijs. Het halen en brengen van kinderen is geen probleem. 

Huishoudelijk werk heb ik ook geen enkele moeite mee.Maar het belangrijkste vind ik om er voor de kinderen een leuke dag van te maken!

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag van u! U kunt contact opnemen met Gastouderservice Mamaloe, te Drachten.

Groeten, Corine

Neem contact op