Gastouder / oppas aan huis in Drachten en omgeving gezocht?

U zoekt een een gezellig en vrolijke oppas aan huis?


Nanny uit Drachten is per direct beschikbaar!
Beschikbaar: maandag tot en met zaterdag
Werkervaring: 3 jaar in het onderwijst, 5 jaar gastouder
Rijbewijs/auto: Ja, beide
Werkt in Drachten en omstreken (Ureterp, Oudega, Garyp, Burgum, Opeinde, Nijega, Harkema, Drogeham etc.)

Hallo mama’s en papa’s, heiten en memmen,

Mijn naam is Elske, 32  jaar en woon in Drachten. Ik heb een MBO diploma op niveau 4 afgerrond. Ik werk al heel wat jaartjes als gastouder aan huis bij gezinnen thuis.  Ik heb ervaring met alle leeftijden en ook met kinderen die een speciale behoefte hebben.

Ik heb o.a. gewerkt in een gezin met 3 kinderen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Omdat de kinderen wat te oud werden is dat gestopt. Daarom zoek ik nu op zoek naar een nieuw gezin.

Ik ben doordeweeks maar ook in het weekends beschikbaar. Avonden zijn ook geen probleem. Ik kan werken in Drachten en de omstreken van Drachten.(heb een eigen auto dus ben mobiel)

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig bij mij voelen en op hun gemak zijn. Ik ga graag met ze op pad. Lekker wandelen of naar de speeltuin. Binnen een spelletje doen en spelen met speelgoed is ook leuk. Omdat ik bij de vraagouders thuis kom, blijven de kinderen in hun vertrouwde omgeving.Dit vind ik het grote voordeel van deze vorm van opvang. Halen en brengen, van en naar school is geen probleem. Een handje helpen met huishoudelijke taken is prima.

Bent u op zoek naar een oppas aan huis in Drachten of heeft u nog vragen, dan hoor ik het graag van u! U kunt contact opnemen met gastouder en Nanny-service Mamaloe te Drachten.

Hartelijke groet!

# Gastouder aan huis Drachten, Oppas aan huis Drachten, Nanny uit Drachten, Kinderopvang aan huis, Thuisopvang Drachten en omgeving,

Neem contact op