Gastouder aan huis uit Drachten kan per direct beginnen met oppassen bij u thuis!

Oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving Drachten.


Beschikbaar: Dagen in overleg.
Opleiding: SPW 4, kinder EHBO
Werkervaring: 9 jaar werkervaring op een kinderdagverblijf en als gastouder.
Werkgebied: Drachten
Rijbewijs en auto tot mijn beschikking.

Hallo,

Ik ben Jiska, een vrolijke en enthousiaste vrouw van 36 jaar die positief in het leven staat. Ik ben getrouwd en sinds kort moeder van een lief tevreden ventje.

Ik ben 9 jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik ben begonnen op een kinderdagverblijf op een groep met kindjes van 0-4 jaar. Vervolgens heb ik op een babygroep gewerkt. In deze periode leerde ik mijn man in Friesland kennen en ben ik naar Friesland verhuisd waar ik begonnen ben als gastouder aan huis bij de vraagouder.

Nu ben ik zelf bevallen van een mooi, tevreden ventje. Helaas is dit niet heel handig te combineren met de twee gezinnen die ik had waardoor ik op zoek ben naar een nieuw gezin om te combineren met het moederschap.

Wat vind ik belangrijk in het werken met kinderen?

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig en op zijn of haar gemak voelt, want vanuit daar kan het zich ontwikkelen, maar kan het ook genieten. Ik vind het leuk om met kinderen creatief bezig te zijn. Lekker knutselen en spelletjes doen, maar ook vind ik het  belangrijk om de buitenlucht op te zoeken. Even een ommetje of naar het bos, eendjes voeren, naar de kinderboerderij etc. Stimuleren, uitdagen, gezelligheid, een knuffel op zijn tijd zijn kernwoorden hoe ik graag met kinderen om ga. De kinderen mogen bij mij zichzelf zijn en mogen ook hun ideeën kenbaar maken. Ik bied hen activiteiten aan, maar hoe mooi is het als een kind zelf ook het initiatief durft te nemen! Ik pas mij aan naar de behoefte van het kind. Verder houd ik van structuur en ben in consequent.

In verband met mijn eigen zoontje zijn de gezinnen waar ik werkzaam was niet heel handig te combineren. 1 Gezin zou ik graag nog willen combineren met een nieuw gezin, maar alleen als dat mogelijk is! Schroom dus niet om mij te benaderen, want ik sta open voor overleg en het zoeken naar mogelijkheden!

Heeft u nog vragen of wilt u graag kennismaken dan hoor ik graag van u!

Neem contact op