Gastouder aan huis, nanny uit Drachten

Oppas aan huis gezocht in Drachten, Ureterp of omgeving?


Nanny aan huis gezocht in Drachten?

Nanny aan huis in Drachten per direct beschikbaar!
Beschikbaar: donderdag en vrijdag.
Opleiding: Beroepsopleiding Helpende Welzijn, niveau 2, Kinder EHBO met  alle opfriscursussen en diverse vakcertificaten.
Werkervaring: Oppaservaring sinds 2010 bij diverse gezinnen, zowel jongens als meisjes in de leeftijden van 0 tot 12 jaar voor verschillende gastouderbureau’s.
Werkveld: Drachten en omgeving

Hallo! 

Mijn naam is Karin, geboren 17 juni 1963. Getrouwd en woonachtig met mijn man in Drachten, wijk De Singels. In 2010 diploma gehaald voor de kinderopvang. “Werken met kinderen is altijd een passie van mij geweest. Echter wel altijd bij de ouders en kinderen thuis, zodat zij in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. Eigen vriendjes, speelgoed, bedjes etc. Tot op heden werkzaam geweest bij een kleine tiental gezinnen. (referenties zijn beschikbaar)”

Lekker een spelletje doen, buiten spelen en knutselen zijn een paar activiteiten, die ik graag met kinderen doe. Maar neem ze ook graag een middagje mee naar bijvoorbeeld de kinderboerderij, natuurlijk altijd in overleg met de ouders. Ook wil ik kinderen graag stimuleren bij hun zelfredzaamheid, daarom laat ik ze ook zelf dingen doen en ondersteun ik ze waar nodig. Bijkomende huishoudelijke taken zijn voor mij geen probleem.

Op dit moment pas ik maandag, dinsdag en woensdag op bij een gezin met een een-jarige tweeling en een ouder zusje van 4 jaar.

Respect staat bij mij hoog in het vaandel. Kinderen moeten zich veilig voelen en ook de ouders moeten met een vertrouwd gevoel hun kleintjes bij mij kunnen achterlaten.

Zoekt u een gastouder of oppas aan huis in Drachten of omgeving? Neem dan contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe. Dan kan er altijd een vrijblijvende kennismaking gepland worden!

Mocht u interesse of vragen hebben, dan hoor ik graag van u!

Groetjes, Karin
Nanny aan huis uit Drachten

 

Neem contact op