Gastouder aan huis / nanny in Drachten, Gorredijk en omgeving

Flexibele oppas aan huis beschikbaar!


Nanny uit Gorredijk! 
Beschikbaar: maandag tot met vrijdag, weekenden in overleg
Opleiding: Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4
Werkervaring: 4 jaar
Rijbewijs en auto: Ja
Werkveld voorkeur: Gorredijk, Heerenveen, Drachten (en wat binnen 40 km ligt.)
 

Dag papa's en/of mama;s,

Ik ben Karlien, 25 jaar en woon samen met mijn vriend  in Gorredijk. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4 afgerond. Deze opleiding heb ik gevolgd omdat ik het werken met kinderen erg leuk vind. Ik krijg energie van het werk!

Dankzij deze opleiding heb ik drie jaar ervaring mogen opdoen met kinderen. Ik heb één jaar stage gelopen bij een kinderopvang en twee jaar bij een peuterspeelzaal. Tevens heb ik veel ervaring opgedaan tijdens het werken als nanny bij diverse gezinnen.

Wat ik leuk vind aan het werken met kinderen is dat kinderen je vrolijk maken, je ze ziet groeien in de ontwikkelingen en hoe ze de wereld aan het ontdekken zijn. het geeft mij veel voldoening te zien dat kinderen zich bij mij veilig en vertrouwd voelen.

Ik ben een lieve, spontane en creatieve gastouder die het leuk vindt om te knutselen en allerlei activiteiten te ondernemen met de kinderen die passen bij de individuele behoefte van elk kind.

Bent u op zoek naar een oppas aan huis in Drachten of heeft u nog vragen, dan hoor ik het graag van u! U kunt contact opnemen met gastouder en Nanny-service Mamaloe te Drachten.

Groet, Karlien
Nanny uit Gorredijk

# Gastouder aan huis Drachten, Heerenveen, Gorredijk. Oppas aan huis Drachten, Nanny uit Drachten, Kinderopvang aan huis in Heerenveen, Thuisopvang Drachten en omgeving.

Neem contact op