Gastouder / oppas aan huis uit Drachten

Enthousiaste oppas aan huis beschikbaar met diverse jaren ervaring.


Beschikbaar: Diverse dagen, ook avonden en weekenden (voor de actuele beschikbaarheid graag even contact opnemen)
Opleiding: MBO niveau 4
Voor: Dagopvang, Naschoolse opvang, Voorschoolse opvang
Werkervaring: 12 jaar
Gastouder werkt in: Drachten en omgeving (evt. Leeuwarden/Groningen)
Beschikt over een rijbewijs en een auto.
Cursus: EHBO gericht op kinderen

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Lara, ik ben 32 en woon in Drachten. Ik heb de opleiding Pedagogisch Werk niveau 4 afgerond op de ROC Friesepoort te Drachten. Ik heb voor de opleiding Pedagogisch Werk gekozen omdat ik vroeger altijd al een ‘klik’ had met kinderen. Ik heb de opleiding met veel plezier gedaan.

Daarnaast heb ik ook veel ervaring opgedaan tijdens BPV. Mijn stages heb ik gedaan bij een kinderopvang, een peuterspeelzaal en een gastouder. Naast mijn MBO diploma heb ik ook een EHBO diploma.

Met veel plezier kom ik bij de vraagouder thuis thuis en wil zeker wel een handje mee helpen in de huishouding. Ik ben een lieve en zorgzame nanny. Ik kijk naar de behoeften van uw kind, wat uw kind nodig heeft. Ik vind het belangrijk dat de kinderen, maar ook de ouders zich op hun gemak voelen. En dat de ouders met een tevreden gevoel hun kind bij mij laten. Tenslotte vind ik het erg leuk om met de kinderen dingen te ondernemen zoals: buiten spelen, naar de kinderboerderij, spelletjes, koekjes bakken, knutselen etc.

Misschien kan ik wat voor uw gezin betekenen, dan hoor ik het graag. U kunt contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe, te Drachten. Zij plannen graag een kennismaking in voor ons. U komt in aanmerking voor kinderopvang toeslag. (rond de 6,00 per uur per kind)

Hartelijke groet, Lara

Neem contact op