Gastouder aan huis in Drachten gezocht?

Ervaren oppas aan huis biedt zich aan voor gezinnen uit de omgeving van Drachten, Heerenveen, Leeuwarden.


Beschikbaar: Diverse dagen (voor de actuele beschikbaarheid graag even contact opnemen). Ik ben ook beschikbaar in de weekenden en op avonden.
Opleiding: MBO PW3 Kinderopvang, MBO PW4 Kinderopvang.
Werkervaring: 4 jaar
Cursussen: Laten spelen is een vak en EHBO met AED
Doelgroep: 0-12 jaar.
Werkveld: Werkt in Drachten en omstreken. (Leeuwarden, Heerenveen, Opeinde, Burgum, Dokkum, Hurdegaryp, Drachten, Drachten Opsterland, Beetsterzwaag, Gorredijk, Heerenveen etc.)
Rijbewijs/auto: Ja, beide

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Lizet , ik ben 27 jaar en woon in Drachten. Ik mijn diploma PW4 behaald en werk al enige jaren met veel plezier als nanny, gastouder aan huis bij gezinnen in heel Friesland. Tijdens mijn studie heb veel ervaringen opgedaan in de kinderopvang, peuterspeelzaal en BSO.  

Ik ben een betrokken en ondernemende nanny, die kinderen graag ondersteunt bij de ontwikkeling die ze doormaken. Ik leg makkelijk contact met kinderen en wil ze graag een veilige basis bieden in hun eigen thuisomgeving. 

Naast de opvang van de kinderen vind ik het ook geen probleem om huishoudelijke klusjes voor u kunnen doen. Zo lang het niet ten koste gaat van de kids. 

Mocht u interesse of vragen hebben, dan hoor ik dat graag! U kunt contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe. Zij helpen u graag verder.

Groetjes,

Lizet

# gastouder aan huis, nanny-opvang Drachten, Nanny Heerenveen, nanny aan huis Leeuwarden, oppas aan huis voor gezinnen uit Friesland.

Neem contact op