Gemotiveerde gastouder aan huis uit Drachten

Op zoek naar een oppas aan huis uit Drachten?


Naam: Manon
Beschikbaar: in ieder geval de dinsdag, verschillende avonden in overleg
Opleiding: Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4
Stage ervaring: Kinderopvang, Bso, Basisschool en gastouder
Doelgroep: 0-12jaar
Rijbewijs: Ik heb een auto rijbewijs maar ben niet altijd in bezit van een auto, wel heb ik een scooter tot beschikking
Werkveld: In de omgeving Drachten en omliggende plekken

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Manon en woon in Drachten.
Dit jaar ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker, en ben ik door aan het studeren op het HBO met de studie pedagogiek.
Sinds ik begonnen ben met stage lopen bij verschillende stage adressen ben ik er achter gekomen hoe leuk het is om met kinderen te werken. Kinderen maken mij vrolijk doordat ze altijd hun zelf zijn, je ziet de kinderen groeien en ontwikkelen en om ze daarbij te helpen is altijd mooi. Zelf ben ik iemand die van ondernemen houdt. Er even op uit met de kinderen of gezellig samen iets bakken, maar een lui dagje kan natuurlijk ook altijd. Kinderen die naar school gaan hebben al genoeg drukte om zich heen gehad en zijn daarom vaak ook toe aan rust. Ook ben ik een voorstander van zelf doen, vooral bij jonge kinderen die zich nog leren te ontwikkelen. Zo leren kinderen stapje bij stapje dat wanneer je het vaker zelf herhaald, hoe makkelijker het gaat. Ik bied opvang bij u thuis, zodat de kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving zich kunnen ontwikkelen.

Verder ben ik een zorgzame en lieve nanny die ook wel in is voor een grapje. Probeer zo flexibel mogelijk te zijn wat betreft mijn tijden naast school.

Zoekt u de nanny die ik ben, of heeft u vragen?, neem gerust contact met mij op.

Met vriendelijke groet,
Manon

Neem contact op